Μια εξαιρετική και πρωτότυπη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου για να αποχαιρετήσει τα παιδιά της ΣΤ΄Τάξης. Επέλεξε τον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου για να διοργανώσει μια εκδήλωση αποχαιρετισμού για τους μαθητές που ευχόμαστε να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο.
Ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Κορίνθου εκτείνεται στο κέντρο του χωριού και παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον οι σχέσεις και το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους κατοίκους και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας. Για αυτή την ιδιαίτερη σχέση που ενώνει το παρελθόν με το παρόν είχε μιλήσει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sfedona.gr η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας η κα Γιώτα Κασίμη.
Είναι άξιο λόγου ότι σε αυτή την συγκινητική εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι στον Αρχαιολογικό χώρο και μάλιστα είχαν ετοιμάσει και ένα αναμνηστικό δώρο για κάθε παιδί. Διαβάζουμε σε ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα της Εφορείας, στο FB:
Comments