1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ορεινός Αγώνας Γερανείων 2025 – Την Κυριακή η φύση καλεί!

0

Την Κυριακή 13 Απριλίου, η καρδιά της υπαίθριας δράσης θα χτυπήσει δυνατά στον ορεινό όγκο των Γερανείων, εκεί όπου το δάσος αγκαλιάζει τη θάλασσα και τα μονοπάτια σε προσκαλούν να ξεπεράσεις τα όριά σου. Ο λόγος για τον 9ο Ορεινό Αγώνα Γερανείων και τον 7ο Ορεινό Δρόμο Περαίας Χώρας, μια διπλή διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για τους φίλους του βουνού, του αθλητισμού και της φύσης.

Η φιλόξενη πόλη μας, με φόντο το γαλάζιο του Κορινθιακού και το πράσινο των Γερανείων, ετοιμάζεται να υποδεχθεί δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου, σε μία εμπειρία που συνδυάζει φυσική δοκιμασία, πνευματική ανάταση και μοναδικές εικόνες.

🏞️ Ορεινός Αγώνας Γερανείων – 22 χλμ.

Μια διαδρομή που ξεκινά από τη θάλασσα και σκαρφαλώνει στον πυρήνα της οροσειράς, περνώντας μέσα από μονοπάτια (92% της συνολικής απόστασης), δασικές διαδρομές και την κορυφογραμμή με το ελατοδάσος.
Το υψηλότερο σημείο του αγώνα αγγίζει τα 1.048 μέτρα, ενώ η θετική υψομετρική φτάνει τα 1.380 μέτρα, προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία trail running με θέα που κόβει την ανάσα.

🌿 Ορεινός Δρόμος Περαίας Χώρας – 10 χλμ.

Ιδανικός για δρομείς που επιθυμούν μια πιο σύντομη αλλά εξίσου μαγευτική διαδρομή. Με θετική υψομετρική 400 μέτρων και μέγιστο υψόμετρο 335 μέτρων, κινείται αρχικά σε ένα αρχαίο μονοπάτι με εξαιρετική θέα προς τον Κορινθιακό. Μια πορεία γεμάτη φύση, ιστορία και εναλλαγές τοπίου.


Γιατί να συμμετάσχεις;

Ο Ορεινός Αγώνας Γερανείων δεν είναι απλώς ένας αγώνας δρόμου. Είναι μια γιορτή της φύσης, μια ευκαιρία να συνδεθείς με τον εαυτό σου και με το περιβάλλον. Εδώ, κάθε βήμα είναι ένα ταξίδι, κάθε ανηφόρα μια πρόκληση, κάθε ανάσα μια υπενθύμιση της δύναμής σου.

Είτε είσαι έμπειρος δρομέας, είτε θέλεις να ζήσεις κάτι νέο, το βουνό σε περιμένει.

📍 Ραντεβού την Κυριακή 13 Απριλίου
🎽 Ζήσε την εμπειρία. Γίνε μέρος της ιστορίας.

Έμπρακτη Στήριξη στην Εκπαίδευση – Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Σοφικού προς την εταιρεία Φύρκο

Previous article

Έκτακτη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητά ο Γιάννης Σιάτος για τις καταστροφές από παγετό και χαλάζι στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.