Με εντυπωσιακό τρόπο άνοιξε η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κορινθίων, με τη φωταγώγηση του μοναδικού δέντρου-σκούφου στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη (“Περιβολάκια”). Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου που έσπευσε να υποδεχθεί τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Η γιορτινή ατμόσφαιρα απογειώθηκε με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Κορινθίων, της παραδοσιακής χορωδίας της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου, των μαθητών γυμνασίων της περιοχής, καθώς και του τμήματος μοντέρνου χορού TeamChalkias. Οι καλλιτεχνικές αυτές παρουσίες έδωσαν μια ζεστή και όμορφη νότα στην εκδήλωση, δημιουργώντας ένα σκηνικό γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Η Κόρινθος έχει ήδη φορέσει τα καλά της για την εορταστική περίοδο, με το χριστουγεννιάτικο χωριό και το εντυπωσιακό καρουζέλ που έχουν στηθεί στην πλατεία να υπόσχονται στιγμές χαράς για μικρούς και μεγάλους.
Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου-σκούφου, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια μοναδική συναυλία από το μουσικό σχήμα MOTIVO και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ιωάννα Κακουριώτη, κλείνοντας τη βραδιά με κέφι και γιορτινή διάθεση.
Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 17:00 έως τις 21:00, προσφέροντας πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά, διασκεδαστικές δραστηριότητες και face painting. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μια γιορτινή Κόρινθο, που θα παραμείνει το επίκεντρο της διασκέδασης καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.
Η πόλη καλεί όλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να απολαύσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, όπως μόνο η Κόρινθος ξέρει να προσφέρει!
Comments