1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΠΑΣ Κόρινθος: Διπλό χτύπημα στις καθυστερήσεις και νίκη με 2-0

0

Σε ένα δραματικό παιχνίδι όπου ο ΠΑΣ Κόρινθος κυριάρχησε από την αρχή, οι φίλαθλοι χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι τις καθυστερήσεις για να δουν τη λύτρωση. Η “Μπάρτσα” έσπασε την αμυντική γραμμή του Πανναυπλιακού, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη με 2-0.

Ο ΠΑΣ είχε έναν επιθετικό μονόλογο για όλο τον αγώνα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, αλλά η υπομονή και το πάθος του ανταμείφθηκαν στις καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε την Κόρινθο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έξι λιγότερους από την πρωτοπόρο Ελλάδα Σύρου, που πέρασε νικηφόρα από το Γύθειο, επικρατώντας 1-0 του Πανγυθεατικού.

Λευκή ισοπαλία για τον ΑΟ Λουτρακίου στη Ρόδο
Την ίδια στιγμή, ο ΑΟ Λουτρακίου απέσπασε λευκή ισοπαλία στη Ρόδο απέναντι στην Αφάντου, διατηρώντας το αήττητο σερί του για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Με 13 βαθμούς, ο Λουτράκι βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και διατηρώντας την αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βαθμολογία:

  • 1. Ελλάδα Σύρου: 22 βαθμοί
  • 2. Αρτάκη: 18 βαθμοί
  • 3. ΠΑΣ Κόρινθος: 16 βαθμοί
  • 4. ΑΟ Λουτρακίου: 13 βαθμοί

Το πρωτάθλημα παραμένει ανταγωνιστικό, με την Κόρινθο να διεκδικεί τη θέση της στην κορυφή και τον Λουτράκι να παλεύει για σταθερότητα και παραμονή.

Στα χέρια του “τζίγκερ” το τιμόνι της Μότορ Οιλ

Previous article

Βλάσσης Τσιώτος: Το μόνο που παρακμάζει στον δήμο μας είναι η αντιπολίτευση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.