2_ΕΛΛΑΔΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Όταν ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο Γκίνες Για συναυλία του

0

Ήταν το 2017 όταν ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να μπει στο βιβλίο Γκίνες, μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο λαϊκός τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα στις 5 σε ηλικία 70 ετών, είχε δώσει συναυλία στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, συγκεντρώνοντας 17.000 κόσμου. Παράλληλα, ακόμη 5.000 θεατές έμειναν έξω από το στάδιο, καθώς δεν κατάφεραν να βρουν εισιτήριο, οι οποίοι απόλαυσαν τη συναυλία από video wall. Για τη συγκεκριμένη συναυλία ο Βασίλης Καρράς πέρασε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

 

Ο λαϊκός ερμηνευτής γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και μετακόμισε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 10 ετών. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, ο Βασίλης Καρράς έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου τραγουδούσε ποντιακά και λαϊκά, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων.

 

Στη συνέχεια, κατάφερε να γίνει ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, ενώ οι επιτυχίες του διαδέχονταν η μία την άλλη. Οι δίσκοι του Βασίλη Καρρά έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ’ έχεις κάνει αλήτη», με πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

 

Όταν οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει πρώτοι απ`όλους την ενδοδαπέδια θέρμανση

Previous article

Τον Ηλία Γκίκα απόκτησε ο ΠΑΣ Κόρινθος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.