1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Ο Νανόπουλος μηδένισε τον Σταματόπουλο: Εξασφάλισε ΕΠΙΠΛΕΟΝ νερό από τη Στυμφαλία

0

Τα επόμενα χρόνια όπως ξέρουμε θα είναι δύσκολα για όλους σε ότι αφορά την έλλειψη του νερού κάτι που παρατηρείται ήδη σε πολλούς δήμους όπως ο Δήμος Βέλου και ο Δήμος Σικυωνίων.

Όπως σας είχαμε πει και την Παρασκευή το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή του Δήμου Σικυωνίων σε βάρος του δήμου Κορινθίων που αφορούσε τη νέα γεώτρηση που έχει αγοράσει ο δήμος Κορινθίων στην Στυμφαλία και από την οποία θα μπορεί να αντλεί πρόσθετες ποσότητες νερού, επιπλέον των ποσοτήτων που αντλεί από τις πηγές.

Μία σημαντική δικαστική νίκη για τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο και τους κατοίκους στο δήμο Κορινθίων.

Απο την άλλη η νυν δημοτική αρχή του Σταματόπουλου στο δήμο Σικυωνίων δεν μπορεί τόσα χρόνια να εξασφαλίσει με νερό Στυμφαλίας και έχασε από έναν δήμο που θα πάρει ΕΠΙΠΛΕΟΝ νερό από τη Στυμφαλία…

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε με πρόσφατη απόφαση του το δήμο Κορινθίων στην υλοποίηση του συμπληρωματικού έργου για την ύδρευση από γεώτρηση από τη Στυμφαλία.

Τι δήλωσε ο Βασίλης Νανόπουλος

Αξιοποιείται η γεώτρηση του Δήμου Κορινθίων στη Στυμφαλία με απόφαση του ΣΤΕ για συμπληρωματική υδροδότηση του Δήμου Κορινθίων. Το έργο που είναι μελετημένο, αδειοδοτημένο και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση απο τη δημοτική μας αρχή καλείται να υλοποιήσει η νέα δημοτική αρχή.Το τελευταίο εμπόδιο ξεπεράστηκε στο ΣΤΕ και η αξιοποίηση των υπογείων υδάτων θα εξυπηρετήσει και τους κατοίκους της Στυμφαλίας για άρδευση της περιοχής. Η από κοινού με το Δήμο Σικυωνίων διαχείριση του νερού της Στυμφαλίας, όπως έχω προτείνει πολλές φορές, είναι η λύση που αντιμετωπίζει ριζικά τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και της λειψυδρίας .

Δείτε ακόμα

Δήμος Σικυωνίων: Απέρριψε το ΣτΕ την προσφυγή σε βάρος του δήμου Κορινθίων

 

 

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα στο Κοκκωνι Κορινθίας

Previous article

Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης αύριο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.