1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τεράστια Νίκη για τη Ζήρεια: Ανακλήθηκε η αίτηση για την εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών

0

Το Δίκτυο Προστασίας Ζήρειας – Ziria Protection Network ανάρτησε ευχάριστα νέα για την Ζήρεια μας στην σελίδα του στο facebook και δεν είναι άλλα απο το ότι ανακλήθηκε η αίτηση για την εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών 

 Δείτε εδώ: 

“Έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια διαρκούς ενασχόλησης με το θέμα, πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι η Αίτηση για την εγκατάσταση των Ανεμογεννητριών στην Μικρή Ζήρεια ανεκλήθη από την ίδια την Εταιρεία που θέλει να τις εγκαταστήσει!

Φοβήθηκαν την καθολική κατακραυγή για το ανεπίτρεπτο έργο που σχεδιάζουν ή παίζουν ένα προσωρινό παιχνίδι μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος;

Κύριοι, ο θόρυβος δεν θα καταλαγιάσει (ακόμα και αν κλείσει η σελίδα μας), γιατί η Ζήρεια είναι η μάνα μας χιλιάδες χρόνια τώρα.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το θέμα, προς το παρόν όμως αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι για τον αγώνα μας!”

Ακόμη το Δίκτυο δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν ενεργά με την υπόθεση, όπως και στους χιλιάδες φίλους της Ζήρειας που στήριξαν τον αγώνα εντός και εκτός Ελλάδας και τέλος “σε αυτούς που συνεισέφεραν στον αγώνα αλλά ποτέ δεν μάθαμε το όνομά τους.”. και καταλήγει με το μήνυμα: “Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!”

Φωτιά σε επιχείρηση στο Ζευγολατιό – Ένας τραυματίας

Previous article

Στο χορό των ρίχτερ η Κορινθία – 28 ασθενείς σεισμικές δονήσεις μέσα σε 24 ώρες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.