1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Κυριακή από τον Φλοίσβο η έναρξη του Handgun

0

Στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού αθλητισμού και των media παγκοσμίως μπαίνει η Κόρινθος και ο δήμος Κορινθίων“, αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Handgun I.P.S.C, ξεκινά με τον πλέον επίσημο τρόπο την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος)! 

Η τελετή ξεκινά στις 16:00 το απόγευμα παρουσία αθλητών και συνοδών, εκπροσώπων της ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας , του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου ο οποίος σε συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον Σκοπευτικό όμιλο εξ αρχής υποστήριξε ουσιαστικά την διεκδίκηση της διοργάνωσης αναβαθμίζοντας τις υποδομές του σκοπευτηρίου, παράγοντας καθοριστικός για την τελική επιλογή της Κορίνθου από την Ομοσπονδία.  

Αθλητές και συνοδοί βρίσκονται ήδη στην Κόρινθο. Το αγωνιστικό κομμάτι ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 29 Σεπτεμβρίου. Η τελετή λήξης έχει οριστεί για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023. 

Για την έναρξη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος δίνεται την Κυριακή το πρωί συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της Κορίνθου εκεί όπου αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα μια σπουδαία διοργάνωση.  

Η Κόρινθος με συντονισμένες ενέργειες, καλή συνεργασία και σωστό σχεδιασμό από την δημοτική αρχή είναι βέβαιο, μπαίνει στον χάρτη των παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων”, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Κορινθίων.

Και ο Αντώνης Σαμαράς στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δ. Πτωχού απόψε στη Κόρινθο

Previous article

O Γιώργος Ψυχογιός πάντα δίπλα στον αγώνα των εποχικών πυροσβεστών που ζητούν τα αυτονόητα .

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.