1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δωρεάν Συνεδρίες για την Ρεφλεξολογία τον πονοκέφαλο και τη διαχείριση πόνου στο Ξυλόκαστρο 22 Σεπτεμβρίου

0

Δωρεάν συνεδρίες Ρεφλεξολογίας στα μέλη του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου!

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30π.μ. έως τις 3μ.μ., όπου επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι και μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων θα είναι στη διάθεσή σας για να σας παράσχουν συνεδρίες διάρκειας 30 λεπτών. Θα προηγηθεί σεμινάριο για τον πονοκέφαλο και τη διαχείριση πόνου, που θα λάβει χώρα από τις 10 – 10:30.

 Το δελτίο Τύπου του δήμου αναφέρει ακόμη : “Η Ρεφλεξολογία γιορτάζει από τις 21 μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου (Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας) και μαζί με αυτήν, γιορτάζει και το ΚΑΠΗ μας!

Γιατί το Κέντρο δια βίου ανάπτυξης «ΦΙΛΥΡΑ», με κεντρική εκπρόσωπο την κ. Γεωργία Μιχαλοπούλου, Ολιστική θεραπεύτρια/ρεφλεξολόγο και Εκπαιδεύτρια ρεφλεξολογίας, αφιερώνει μία ολόκληρη ημέρα, για να προσφέρει συνεδρίες ρεφλεξολογίας στα μέλη του ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου, εντελώς δωρεάν.

Ημέρα και ώρες πραγματοποίησης της δράσης

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 10:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ., όπου επαγγελματίες ρεφλεξολόγοι και μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων θα είναι στη διάθεσή σας για να σας παράσχουν συνεδρίες διάρκειας 30 λεπτών, ώστε να βιώσετε τα οφέλη της φυσικής χαλάρωσης με δακτυλοπιέσεις στα πέλματα.

Από τις 10 – 10:30 π.μ. η κ. Γ. Μιχαλοπούλου θα προσφέρει σεμινάριο για τον πονοκέφαλο και τη διαχείριση πόνου, που θα προηγηθεί των συνεδριών. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και την ώρα που επιθυμείτε στα τηλέφωνα:

  • 6980833238
  • 6977285274 και
  • στο τηλέφωνο του ΚΑΠΗ (2743028235)”

Καιρός: Έρχεται ξανά καλοκαίρι με 35άρια μέσα στο Σαββατοκύριακο ‑ Ραγδαία αλλαγή του καιρού από την ερχόμενη εβδομάδα

Previous article

Μητρόπολη Κορίνθου: Α’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.