2_ΕΛΛΑΔΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Στη Μητρόπολη Αθηνών η Εξόδιος Ακολουθία του Γιάννη Μαρκόπουλου – Λαϊκό προσκύνημα στον Άγιο Ελευθέριο

0

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο οποίος πέθανε στα 84 χρόνια του το Σάββατο, 10 Ιουνίου από καρκίνο θα ταφεί ως γνωστόν στο κοιμητήριο Παπάγου και όχι στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου γεννήθηκε

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Γιάννη Μαρκόπουλου για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, που έφυγε σε ηλικία 84 ετών από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο οποίος πέθανε στα 84 χρόνια του το Σάββατο, 10 Ιουνίου από καρκίνο θα ταφεί ως γνωστόν στο κοιμητήριο Παπάγου και όχι στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου γεννήθηκε.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την οικογένεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη γίνεται, επίσης, γνωστό και ότι η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη, 15 Ιουνίου, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών:

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας Γιάννη Μαρκόπουλου θα τελεστεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 17.00 στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Για το τελευταίο αντίο, η σορός θα βρίσκεται στο Παρεκκλήσι της Μητροπόλεως Ναό από τις 12.00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας και μέχρι τις 16.00.

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν αύριο 14/05 λόγω έργων στην Κόρινθο

Previous article

Market Pass: Προς παράταση και μετά τον Ιούλιο – Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.