1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος: Σήμερα ήταν μία ιστορική στιγμή για το χωριό μας τον Άσσο

0
Ο πρώην προέδρου του Άσσου Ναπολέων Γιαννακουλοπουλος μέσα απο το facebook ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το έργο της διαδικτύωσης Β του αγωγού που φέρνει απευθείας νερό πόσιμο Στυμφαλίας στον υδατόπυργο του Άσσου οπου στην συνέχεια θα πάει στο Περιγιάλι , τον Κάτω Άσσο και το Λέχαιο.
.
Το έργο ο κ Ν. Γιαννακουλόπουλος το πάλεψε από το 2017 μαζί με τον πρώην Δήμαρχος Κορινθίων κ. Alexandros Pnevmatikos και την ΔΕΥΑ Κορίνθου και όλοι μαζι κατάφεραν να πραγματοποιηθεί η αδειοδότηση ώστε να πάρει την έγκριση το έργο και να προχωρήσει στο στάδιο της δημοπράτησης ώστε το 2022 το έργο να έχει πραγματοποιηθεί στο 45% και με το πρώτο χωριό – Ασσος -να παίρνει νερό πόσιμο Στυμφαλίας.
.
Ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε:
Τους ευχαριστώ όλους πραγματικά από καρδιάς γιατί στο χωριό μας αξίζουν να γίνονται τέτοια μεγάλα εργα κάτι που το 2019 το είχαμε υποσχεθεί στους συμπολίτες μας και τώρα αυτό γίνεται πράξη. Οι στόχοι οι προκλησεις και ο αγωνας για την βελτίωση της ποιοτητας της ζωής των συνανθρώπων μας συνεχίζεται και προσωπικά θα είμαι πάντα ΠΑΡΩΝ.
σ

Συνάντηση Νανόπουλου με τους νέους τοπικούς Προέδρους

Previous article

Αύριο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ισθμίας θα περιηγηθούμε σε ένα μοναδικό βυζαντινό μνημείο το Εξαμίλιο Τείχος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.