1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Ψυχογιός: Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που με στήριξαν

0

Με σχετική άνεση ο Γιώργος Ψυχογιός  κατάφερε να πάρει μια έδρα για το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και να επικρατήσει του Γιώργου Δέδε με περίπου 1000 σταυρούς διάφορα.

Ο κ.Ψυχογιός κράτησε σθεναρά την πρώτη θέση παρόλο που φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πήγε καλά και ο ίδιος απέσπασε 6055 σταυρούς έναντι 8509 που είχε πάρει το 2019 δλδ 2454 λιγότερους.

Ακόμα ο κ.Ψυχογιός κατάφερε και κράτησε την βάση του σταθερή χωρίς να επηρεαστεί από τους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που επέστρεψαν στο κώμα τους μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Το “ευχαριστώ” του Γιώργου Ψυχογιού

Σε δήλωσή του ο επανεκλεγείς Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός αναφέρει:

“Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους αυτούς, που με στήριξαν με την ψήφο τους για άλλη μια φορά. Είναι σίγουρα τιμητικό να αναγνωρίζεται από την κορινθιακή κοινωνία η διαδρομή μου και η δουλειά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια στη Βουλή φέρνοντας στην «πρώτη γραμμή» όλα τα κρίσιμα ζητήματα και τις ανάγκες των συμπατριωτών μου.

Υποστήκαμε μια βαριά ήττα. Μετά, όμως, από μια τέτοια ήττα, οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε, αναλογιζόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στον κόσμο που αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά χειμάζεται και έχει γονατίσει.

Σαν άνθρωποι, αλλά και ως μέλη ενός κόμματος που έχει μάθει να αγωνίζεται και σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες, έχουμε καθήκον να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά. Και αυτό θα κάνουμε.

Άλλωστε, η Αριστερά και ο κόσμος των δημοκρατικών αγώνων, έρχονται από πολύ μακριά και πάνε πολύ μακριά.

Με την πυξίδα μας προσανατολισμένη στις βασικές αρχές και αξίες μας, τη βελτίωση της στρατηγικής μας και κάνοντας πιο ισχυρή την παρουσία και την γείωση μας στην κοινωνία, είναι σίγουρο ότι και στην δεύτερη εκλογική μάχη που έρχεται αλλά και στην πορεία, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αποτελέσει και πάλι το στήριγμα όπου οι πολίτες θα ακουμπήσουν για κοινωνική δικαιοσύνη.

Οφείλω, επίσης, να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τις συνυποψήφιες και συνυποψήφιους μου για την δύσκολη αλλά γεμάτη προεκλογική μάχη που δώσαμε. Είδαμε παντού στα πρόσωπα των ανθρώπων την ανασφάλεια και τις αγωνίες τους. 

Είδαμε τη φτωχοποίηση, τη εγκατάλειψη, την υποβάθμιση στα χωριά και τις πόλεις του Νομού. Και αυτά μάς πεισμώνουν να μείνουμε δίπλα τους για μια ζωή με αξιοπρέπεια, για μια ζωή που να τους επιτρέπει να μείνουν στον πανέμορφο τόπο μας.

Ευχαριστώ, επίσης, όλα τα μέλη του κόμματός μας στο Νομό που έδωσαν ανιδιοτελώς και με επιμονή τη μάχη, αλλά και ανθρώπους που δεν είναι μέλη μας, αλλά είναι πάντα εκεί όταν  χρειάζεται. 

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες και συνεργάτιδές μου, που και στη Βουλή όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στην προεκλογική περίοδο με αυταπάρνηση, όρεξη και συλλογικότητα δουλέψαμε για να είμαστε αντάξιοι της ευθύνης μας.

Ευχαριστώ, τέλος, και πάνω από όλα την οικογένειά μου που είναι πυλώνες σε κάθε βήμα δίνοντας κουράγιο και έμπνευση.

Υπόσχομαι και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τη μάχη, όπως έχουμε αποδείξει, για να σταθεί η κοινωνία όρθια και θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τα κοινωνικά αγαθά που ξηλώνονται καθημερινά. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μετατρέψουν την κοινωνία μας σε «ζούγκλα».
Και αυτό το κάνουμε ήδη από σήμερα. Σύντομα τα πράγματα θα είναι αλλιώς, κι εμείς έχουμε χρέος να αγωνιστούμε ώστε να μην μένει κανένας πίσω, για μια άλλη, πιο δίκαιη κοινωνία.

«Επτά φορές κι αν πέσεις, οκτώ να σηκωθείς», ιαπωνική παροιμία ή   αλλιώς: “La lutte continue” (η μάχη συνεχίζεται), όπως λένε και οι Γάλλοι στους δρόμους τόσους μήνες.”

 

Καζίνο Λουτρακίου: Έτοιμο το νέο σχέδιο εξυγίανσης – Τι προβλέπει

Previous article

Κλειστή αύριο η Εθνικής Αντιστάσεως στην Κόρινθο λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.