ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορινθία: Η ευαίσθητη πολιτικός με την ισχυρή θέληση – Η «Μαριλένα μας»

0

Σε μια εποχή που οι πολιτικοί αντιμετωπίζουν την αμφισβήτηση και την καχυποψία του κόσμου, η Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει κατορθώσει να είναι το πιο αγαπητό πολιτικό πρόσωπο στην Κορινθία. Ακόμα πιο θαυμαστό, όμως, είναι ότι έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα εγγύτητας και αφοσίωσης μεταξύ της ίδιας και των πολιτών που την γνωρίζουν και την στη

ρίζουν ώστε αυθόρμητα την αποκαλούν η «Μαριλένα μας». Ίσως γιατί αν και μετράει πολλά χρόνια στην πολιτική, με μεγάλες επιτυχίες, η Μαριλένα καταφέρνει να μένει ο εαυτός της και ό, τι λέει να το εννοεί πραγματικά καταρρίπτοντας το πρότυπο του άκαμπτου και στημένου πολιτικού.

Βεβαίως, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η Μαριλένα εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους πολίτες που αφενός έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και τις αξίες της και αφετέρου με το πλούσιο βιογραφικό και τις δεξιότητές της.

Το 2019 η Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη ήταν η μοναδική γυναίκα βουλευτής που εκλέχθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στις επερχόμενες εκλογές, οι πιθανότητες να εκλεγεί και πάλι Βουλευτής στην Κορινθία, είναι με το μέρος της. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα είναι πάντα η «Μαριλένα μας».

“Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη” Εθελοντική δράση καθαρισμού Δημοτικού Περαχώρας & Ε’ τάξης  Δημοτικού Λουτρακίου

Previous article

 Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από εκδήλωση σεισμών του Δήμου Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply