1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Η εκκίνηση του Arcadia Classic Tour στην Αρχαία Κόρινθο μέσα απο τον φακό των Vas~Val

0

Με ανοιξιάτικη διάθεση και 77 συμμετοχές, το Arcadia Classic Tour 2023 έκανε εκκίνηση το Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:00 από την Αρχαία Κόρινθο, με θέα τον Ναό του Απόλλωνα και το επιβλητικό κάστρο της Ακροκορίνθου.

Το Arcadia Classic Tour έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό στα εννέα χρόνια που υφίσταται. Ίσως τα ορεινά τοπία της Βόρειας Πελοποννήσου, ίσως οι χαλαροί του ρυθμοί, ίσως απλά ο ίδιος υπέροχος κόσμος που το στήριξε και συνεχίζει να το στηρίζει. Στην τελική οι αγώνες ανήκουν στους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Με ανοιξιάτικη διάθεση και 77 συμμετοχές, το Arcadia Classic 2023 θα εκκινήσει το Σάββατο 13 Μαΐου στις 11:00 από την Αρχαία Κόρινθο, με θέα τον Ναό του Απόλλωνα και το επιβλητικό κάστρο της Ακροκορίνθου. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν στην διεκδίκηση των ποθητών θέσεων γενικής και κατηγοριών/ κλάσεων ενώ πολλές προβλέπεται να είναι και οι ομάδες που θα δηλωθούν.

Ο ήπιος ανοιξιάτικος καιρός της ορεινής Πελοποννήσου θα επιτρέψει σε όλους να πλοηγηθούν και να απολαύσουν τις υπέροχες αρκαδικές διαδρομές. Οι συμμετέχοντες αφού διανύσουν 210 χιλιόμετρα περνώντας από παραδοσιακούς οικισμούς και εκτελέσουν τις 7 πρώτες δοκιμασίες ακριβείας, με μια ανασυγκρότηση στην παραδοσιακή Κλειτορία, αναμένεται να τερματίσουν στην φιλόξενη Πάτρα στις 18:00.

Την Κυριακή ακόμη 110 χιλιόμετρα και 5 δοκιμασίες ακριβείας πριν τον τερματισμό του αγώνα στο Διακοφτό και την απονομή. Η οργανωτική επιτροπή εύχεται σε όλους έναν ευχάριστο και ασφαλή αγώνα. Ραντεβού στην Αρχαία Κόρινθο το Σάββατο 13 Μαΐου για την αφετηρία.

Το Isthmia Prime Hotel «Στο σφυρί»

Previous article

55 μηχανές και περίπου 70 αναβάτες γεμίσαμε την Κόρινθο με Harley Davidson

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.