ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

6 ΝΕΟΙ υποψήφιοι  για την ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

0
Η ανανέωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ συνεχίζεται – 6 ΝΕΟΙ υποψήφιοι από τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο
Πράξη συνεχίζει να κάνει την δέσμευση του για ανανέωση ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.
Οι Κορίνθιοι ανταποκρίνονται στο ευρύ κάλεσμα που ο Δήμαρχος απηύθυνε στις 22 Ιανουαρίου από το δημοτικό θέατρο Κορίνθου για συστράτευση προς όφελος του δήμου Κορινθίων. 6 νέοι υποψήφιοι ανακοινώνονται σήμερα. Κορίνθιοι και Κορίνθιες που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο αλλά και στα έργα του δημάρχου τα 3,5 αυτά χρόνια έναν άνθρωπο και μια φιλοσοφία προσφοράς!
«Η ανταπόκριση των πολιτών και η συμμετοχή τους ως υποψήφιοι στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι η μεγάλη απόδειξη των όσων ως δημοτική αρχή πράττουμε τα 3,5 αυτά χρόνια. Συνεχίζουμε υποδεχόμενοι στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κορίνθιες και Κορίνθιους που θέλουν να δουν τον τόπο τους να προοδεύει, να εξελίσσεται και να πρωταγωνιστεί. Να είναι ένας τόπος που αξίζει να μείνεις, να δημιουργήσεις, να εργαστείς. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!»
ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:
1.ΑΡΑΠΟΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο Δημήτρης θέτει υποψηφιότητα στην αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά. Ζει και εργάζεται στην πόλη της Κορίνθου, έναν τόπο που επιθυμεί να δει να αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί στα επόμενα χρόνια. Απόφοιτος τεχνικών σχολών, έχει εργαστεί σε μεγάλες επιχειρήσεις της Κορινθίας, μεταξύ αυτών η Club hotel casino loutraki, η Hellenic gables, η εμποροξυλεία ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ. Σήμερα τον συναντούμε στον ΟΑΚ ΤΕΝΝΙΣ, ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών
2.ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ο Σταύρος γεννήθηκε και κατοικεί στο Χιλιομόδι. Από πολύ μικρή ηλικία δραστηριοποιούταν με ενεργό ρόλο ως μαθητής αλλά και ως Έφηβος Βουλευτής (2013 – 2014). Είναι επί πτυχίω φοιτητής Ψηφιακών Συστημάτων
Μηχανικός Λογισμικού. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα καθώς ομιλεί και Γαλλικά. Έχει παρακολουθήσει επίσης πιστοποιημένα σεμινάρια στις Βάσεις Δεδομένων, στο GDPR καθώς και στον κλάδο του ελαιολάδου. Παλαιότερα έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2021 ασχολείται επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα καθώς είναι τρίτης γενιάς παραγωγός Βιολογικού ελαιολάδου. Από το 2022 πωλεί και εξάγει ελαιόλαδο σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Όλα αυτά τα χρόνια η κινητήριος δύναμή του είναι η αγάπη του για τον τόπο, έναν τόπο με τεράστια ιστορία και προοπτικές τις οποίες θέλει να αναπτύξει με τον καλύτερο τρόπο.
3.ΓΙΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Χρήστος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζεται ως ψυκτικός εγκαταστάσεων και κλιματισμού. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών . Κατοικεί στο Αγγελόκαστρο . Τον καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
4.ΔΕΜΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Η Βασιλική είναι μόνιμη κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου. Μητέρα δυο παιδιών, εργάζεται από το 1999 ως
διεκπεραιώτρια μεταβιβάσεων και διπλωμάτων για το Υπουργείο Μεταφορών στην Π.Ε Κορινθίας.
Η υποψηφιότητά της με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου είναι ένα βήμα αγάπης και προσφοράς προς τον τόπο της.
5.ΜΠΑΛΑΦΑ ΙΩΑΝΝΑ
Η Ιωάννα είναι φοιτήτρια επι πτυχίω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα και έχει πιστοποιηθεί στον τομέα του επισιτισμού και στον τουριστικό κλάδο.
Έχει δραστηριοποιηθεί στον κλάδο της εστίασης και στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχειακό όμιλο του Λουτρακίου. Είναι μόνιμη κάτοικος Κορίνθου. Αγαπά τα ταξίδια και τους ανθρώπους, αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε και
διαμένει μόνιμα και γι αυτό θέτει υποψηφιότητα με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου.
6.ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
Ο Αλκιβιάδης Τσούρας γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στον Άσσο Κορινθίας. Τελείωσε το ΤΕΕ Λουτρακίου με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων αλλά ταυτόχρονα ασχολείται και με τον πρωτογενή τομέα. Είναι έγγαμος με την Ευγενία Μπουκουβάλα και έχουν μία κόρη . Υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση είναι για πρώτη φορά όμως είναι πάντα ενεργός στα κοινά με μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του χωριού του και της ευρύτερης περιφέρειας και ιδιαίτερα με τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο

2 Χρυσά και 1 Χάλκινο για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Όπεν της Κροατίας

Previous article

Κυνηγετικος Συλλογος Νεμεας: Δηλητηρίασαν με φόλες σκυλιά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.