ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Λουκάς Γεώργιος – Νέος Πρόεδρος Χιλιομοδίου: “Σύμμαχος στο δύσκολο έργο μας θέλω να είναι η τοπική κοινωνία”

0

Φίλες και φίλοι, χιλιομοδιώτες και χιλιομοδιώτισες,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω την εκλογή μου ως προέδρου της κοινότητας ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ μετά τις διεργασίες που έγιναν την Παρασκευή 28/4/2023 στο πρώην κτίριο του Δημαρχείου του Δήμου ΤΕΝΕΑΣ. Θέλω εδώ να ευχαριστήσω τους δύο τοπικούς συμβούλους που με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω την σωστή επιλογή τους, την Κα ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΩΛΑΚΗ και τον Κο ΚΕΦΕΡΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, διότι το αντικείμενο υποχρεώσεων είναι μεγάλο, και το διάστημα που απομένει είναι λίγο, η όρεξη όμως για προσφορά στον τόπο μας είναι τεράστια.

Σύμμαχός μας στο δύσκολο αυτό έργο θέλω να είναι η τοπική κοινωνία, έτσι ώστε όλοι μαζί να δίνουμε την καθημερινή μας μάχη για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και των υποδομών του χωριού μας.

Καθημερινός μου στόχος θα είναι η βελτίωση των υποδομών(δημοτικοί & αγροτικοί οδοί, πλατεία, πεζοδρόμια, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι κ.α) ακόμα και ο εκσυγχρονισμός τους όπου αυτό είναι δυνατό. Με την ευκαιρία δε αυτή, θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μας ότι το Τοπικό συμβούλιο της κοινότητας θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά τον μήνα με κύρια θέματα τα τρέχοντα προβλήματα και τις ανάγκες του χωριού. Θέλω εδώ να τονίσω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η συμμετοχή των πολιτών να είναι ουσιαστική, ανακοινώνοντας το αμέσως προσεχώς διάστημα τρόπους επικοινωνίας για υποδείξεις, προβλήματα και καταγγελίες ακόμα που τυχών διαπιστώσει οποιοσδήποτε, που θα συμβάλουν στην ομαλή και σωστή διαχείριση της καθημερινότητας.

Η συνεργασία με την κεντρική διοίκηση του δήμου Κορινθίων θα επιδιώξω να είναι συχνότατη όπου και όταν αυτό απαιτείται, και ο δίαυλος επικοινωνίας καθημερινός με όλες τις υπηρεσίες.

Τέλος δεσμεύομαι ότι θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση όλων ανεξαιρέτως των συμπολιτών μου για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Σας Ευχαριστώ και πάντα στη διάθεση σας για ένα ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ αντάξιο των προσδοκιών μας.

ΛΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνστ/νου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ

Αθώοι Κασιδιάρης, Μιχαλολιάκος, Ηλιόπουλος για ρατσιστικό λόγο

Previous article

Ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.