ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δύο επανεκλεγέντες & ένας νέος πρόεδρος στις Τοπικές Κοινότητες του Λουτρακίου

0

Στον δήμο Λουτρακίου πραγματοποιήθηκαν τρεις εκλογικές διαδικασίες για να συμμορφωθούν τα τοπικά συμβούλια με την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ που ανέτρεψε τον νόμο Βορίδη.

Τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων (Λουτρακίου – Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και Πισίων), όφειλαν να συνεδριάσουν, προκειμένου να εκλέξουν τον Πρόεδρό τους, ανάμεσα στον πρώτο, σε σταυρούς προτίμησης, σύμβουλο του πρώτου κατά σειρά εκλογής συνδυασμού και τον πρώτο, σε σταυρούς προτίμησης, σύμβουλο του δεύτερου συνδυασμού. Η θητεία τους θα έχει ισχύ μέχρι 31/12/2023.

Νέο πρόεδρο είχαμε στην δημοτική Κοινότητα Πισίων, όπου ο Γιάννης Γκίκας, εκλέχθηκε πρόεδρος, αφού σε σύνολο 5 ψηφισάντων, συγκέντρωσε 3 ψήφους, έναντι δύο που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος και τέως (πλέον) πρόεδρος, Δημήτρης Λάμπρου.

Αντίθετα επανεκλέχθηκαν, στην Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων ο Άρης Κωνσταντής και στην δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας, ο Μάριος Σακέλλης

Σε εξέλιξη η τοποθέτηση των ηλεκτρονικών πινακίδων στην Π. Πελοποννήσου

Previous article

Γ. Ψυχογιός : Οι 120 δόσεις με ΝΔ αποκλείουν 8 στους 10. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύεται για αποτελεσματική ρύθμιση όπως του 2019

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.