1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 3ο ΓΕ.Λ. Κορίνθου συμμετέχει στο πρόγραμμα “Βουλή των Εφήβων”

0

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία διοργανώνει και τη φετινή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Βουλή των Εφήβων”:《 Βήματα Δημοκρατίας – Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή ΚΖ’ Σύνοδος (2022 – 2023) 》

Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος και με την προϋπόθεση τις υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων – κηδεμόνων, των μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να υλοποιηθούν εξωστρεφείς δράσεις με τη συμμετοχή των μαθητών, η ομάδα μας προχώρησε στα εξής:

1) Αποφασίσαμε να μάθουμε πώς λειτουργεί η τοπική κοινότητα.
2) Απευθυνθήκαμε σε φορείς και εκπροσώπους της κοινότητας για να ενημερωθούμε σε προγράμματα που εφαρμόζονται στην πόλη μας για τον πολιτισμό και τον τουρισμό.
3) Στα πλαίσια συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο σε θέματα τουρισμού τον κο. Πιέτρη Τιμολέοντα τον οποίο και προσκαλέσαμε σε εκδήλωση – ενημέρωση στο σχολείο μας στο 3ο ΓΕ.Λ. Κορίνθου.
4) Την Παρασκευή 31 – 3 – 2023 στα πλαίσια του προγράμματος παρουσιάσαμε το έργο μας και έγινε παρουσίαση – ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας.

Η ομάδα μας και οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος κα. Χρυσομαλλίδου Ιουλία και η κα. Γεώργαρη Αναστασία ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο για την προσεκτική και ουσιαστική παρουσίαση καθώς και για την ευαισθησία που έδειξε απέναντι στους μαθητές του σχολείου μας.

Εθνική οδό Κορίνθου – Άργους: 930.000€ για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Previous article

Δεύτερο Εαρινό φεστιβάλ μουσικής Δήμου Κορινθίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.