1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Παναγιώτης Πιτσάκης εναντίον της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας – Μείον 300 χιλιάδες ευρώ τα ταμεία του Επιμελητηρίου

0

Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης κατήγγειλε την διοίκηση για την απροκάλυπτη μεθόδευση κατά τον ίδιο προκειμένου να περάσει τον «Απολογισμό δράσεων 2022 » χωρίς καν να αναφέρει στην εισήγηση τα παραδοτέα αυτών των δράσεων.

Ο κ Πιτσάκης έκανε λόγο για φτηνή εργαλειοποίηση της όποιας διοικητικής εξουσίας νομίζει πως έχει η Διοικητική Επιτροπή και ζήτησε από το σώμα την αναβολή της συζήτησης και την κοινοποίηση προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ad hoc παραδοτέων.

Ακόμα ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κατηγόρησε ευθέως διοίκηση ότι λειτουργείται σαν «μασονική στοά » , και έχει στήσει ένα μηχανισμό χειραγώγησης των μελών του Επιμελητήριου εν όψει των εκλογών που έρχονται.

Ακόμα ο κ Πιτσάκης ζήτησε απο τα μέλη του Δ.Σ. να τοποθετηθούν επί των καταγγελιών Ραψωματιώτη  περί απόπειρας χρηματισμού , εκβιασμών και για την σχέση που έχει ή αν έχει μια εισπρακτική εταιρεία, που αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Ραψωματιώτης, με το Επιμελητήριο.

Η τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη:

 

 

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, στον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο

Previous article

Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης σε ΚΟΡΙΝΘΟ ΙΣΘΜΙΑ και ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΣΟΥΛΙ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.