ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Εγκρίθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για τα 38 ηλεκτρικά ποδήλατα στην Κόρινθο – Που θα γίνουν οι σταθμοί στάθμευσης

0

Την διαγωνιστική διαδικασία για τα ηλεκτρικά ποδήλατα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κορινθίων, ανοίγοντας τον δρόμο για την προμήθεια των ποδηλάτων.

Πρόκειται για ένα έργο με τρεις άξονες.

  • Ο πρώτος αφορά την προμήθεια 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης,
  • ο δεύτερος την δημιουργία του δικτύου κοινόχρηστων θέσεων για την φόρτιση και την στάθμευσή τους σε 6 επιλεγμένα σημεία της πόλης (σε πρώτη φάση στο κέντρο της πόλης (Περιβολάκια), στον Άγιο Νικόλαο, στα Καλάμια, στον Προαστιακό και στον Συνοικισμό), με αντιβανδαλιστικό σύστημα και «έξυπνες» κλειδαριές ΙοΤ, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από δημότες, κατοίκους, επισκέπτες και
  • ο τρίτος την δημιουργία και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου λογισμικού διαχείρισης και ηλεκτρονικού συστήματος διαμέσου mοbile εφαρμογής που θα επιτρέπει την αυτόματη μίσθωση των ηλεκτρικών ποδηλάτων χωρίς την παρουσία προσωπικού.

Ακολουθεί άμεσα η έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας μέσω δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με την ανάδειξη του αναδόχου να αναμένεται έως τα τέλη Μαΐου του 2023. Αμέσως μετά ακολουθεί η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη υλοποίησης του έργου.

Μάρκος Λέγγας: Σταματόπουλος σε σύγχυση – Με καθυστέρηση επτά χρόνων παρουσιάζει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων

Previous article

Αποφάσεις για το αντιπλημμυρικό στο Ζευγολατιό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.