ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Tέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος

0

Tέσσερις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος, μέσα από τα social media. Όπς αναφέρει, “το ψηφοδέλτιο της “Συμμαχίας Πολιτών” έχει ανανεωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά…“..

Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι είναι:

Γιάννης Μητσόπουλος: 

Νέος υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Γιάννης Μητσόπουλος.
Ο Γιάννης είναι υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ ,έγγαμος και πατέρας μιας κόρης . Διετέλεσε τοπικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος στην κοινότητα Λεχαίου.

Σταμάτη Λαμπρινή (Νινέτα Μάρα): 

Νέα υποψήφια με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ η κα Σταμάτη Λαμπρινή (Νινέτα Μάρα). Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την Νινέτα . Την γυναίκα που από το 2000 γράφει την δική της μοναδική ιστορία στον Αθλητισμό της Κορινθίας. Πρόεδρος σήμερα στην Ολυμπιάδα Λεχαίου και Αντιπρόεδρος στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας, αφήνει το δικό της αποτύπωμα, σ ένα χώρο δύσκολο και ανδροκρατούμενο με μοναδικό της εφαλτήριο την αγάπη της για τα παιδιά και τον αθλητισμό, για το μπάσκετ. Ζει μόνιμα εδώ και 35 χρόνια στο Λέχαιο όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μητέρα δυο παιδιών, της Κατερίνας η οποία είναι σήμερα αστυνομικός και του Δημήτρη, μηχανολόγου – Μηχανικού. Από πολύ μικρή ηλικία είχε ανεπτυγμένο το αίσθημα της συμμετοχής, πάντα παρούσα στα σχολικά συμβούλια, σε θέσεις ευθύνης. Στην αυτοδιοίκηση μετείχε για πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Γιώργο Πίσκοπου στον τότε δήμο Άσσου Λεχαίου. Ο Καλλικρατικός δήμος Κορινθίων είναι ακόμα μια πρόκληση την οποίαν είμαστε βέβαιοι πως θα κατακτήσει. 

Σιάχρας Χρήστος: 

Νέος υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Σιάχρας Χρήστος.
Ο Χρήστος είναι νέος υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι επιχειρηματίας και διαμένει μόνιμα στα Εξαμίλια . Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος στα κοινά και έρχεται με την συμμετοχή του να ενισχύσει την ανανέωση ,την αλλαγή, την προοπτική που πρεσβεύει η παράταξη του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου

Βασιλική Γκιώνη- Γατσιοπούλου: 

Νέα υποψήφια με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ η Βασιλική Γκιώνη- Γατσιοπούλου.
Η Βασιλική διαμένει στον Άσσο ,είναι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα για 23 χρόνια , έγγαμη και μητέρα δυο παιδιών. Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα ‘Ασσου. Ασχολείται ενεργά με τα τοπικά θέματα και υπηρέτησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού συλλόγου Ολυμπιακός Άσσου , ήταν ταμίας του συλλόγου γονέων δημοτικού σχολείου Άσσου .Ενδιαφέρεται ενεργά για τα τοπικά θέματα .

Εργατικό Κέντρο Κορίνθου κατά της Hellas Can: Oικειοθελείς αποχωρίσεις ή ομαδική απόλυση 39 εργαζομένων;

Previous article

Επιτήδειοι παριστάνουν υπαλλήλους της Π. Πελοποννήσου και ζητούν κωδικούς e-banking

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.