2_ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Μήνυση υπέβαλε 90χρονος γιατί οι διασώστες πάτησαν το χωράφι του

0
Απίστευτο και όμως αληθινό! 90χρονος υπέβαλε μήνυση γιατί οι διασώστες πάτησαν στο χωράφι του

Ομολογουμένως κανείς δεν περίμενε ποτέ να υποβληθεί μήνυση προς το κράτος, όχι επειδή κάποιος συγγενής έχασε το παιδί του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά γιατί οι διασώστες την ώρα που προσπαθούσαν να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, πατούσαν πάνω σε αγροτική έκταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως το onlarissa.gr, ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης αγροτικής έκτασης,  υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία. Μάλιστα, το ποσό που αξιώνει ανέρχεται στα 2.000 ευρώ.

Τι ανέφερε ο αντιδήμαρχος των Τεμπών

Μάλιστα, όταν το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Νικολάου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας πως «εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

(ΦΩΤΟ) Έτσι θα είναι οι πέργκολες που θα μπουν στην πλατεία Περιβολάκια

Previous article

Νεκρός ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ – Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.