1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Την Κόρινθο επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

0

Από την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Την Κόρινθο επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Παναγιώτη Παναγόπουλο και από στελέχη της Οργάνωσης, προκειμένου να συνομιλήσει με νέους ανθρώπους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Έπειτα από αρκετά χρόνια, ένας εν ενέργεια πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ βρέθηκε στην Κόρινθο, με σκοπό να επισκεφτεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Νομό μας και στις οποίες η διοίκηση ασκείται τόσο από νέους όσο κι από 2ης και 3ης γενιάς επιχειρηματίες.

Συνάντηση πραγματοποίησαν τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και με το Δήμαρχο Κορίνθου Βασίλη Νανόπουλο. Τον κ. Νανόπουλο είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για τις επισκέψεις μας, να συζητήσουμε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για το πως οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν τα κατάλληλα κίνητρα να επιχειρούν στον τόπο τους.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ περιηγήθηκε σε επιχειρήσεις εστίασης στον εμπορικό δρόμο της Κορίνθου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους εργαζόμενους και επαγγελματίες, ενώ η επίσκεψη στην περιοχή ολοκληρώθηκε με μία ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία νέων.

Μετά το πέρας της περιοδείας ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου δήλωσε: «Σε κάθε μας επίσκεψη βλέπουμε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, με νέες ιδέες, που θέλουν να δημιουργήσουν και να ανοίξουν τα φτερά τους. Το μεράκι και η προσήλωση αυτών των ανθρώπων προκαλούν το θαυμασμό μας. Αυτές τις ιστορίες επιτυχίας οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε.Ο πρωτογενής τομέας παραγωγής στηρίζει την οικονομία της χώρας κι πρέπει να στηρίζουμε τους παραγωγούς μας, όπως και κάνει με συνέπεια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Οι νέοι άνθρωποι, άλλωστε, που επιχειρούν με αυτοπεποίθηση και πετυχαίνουν είναι συστατικό στοιχείο της Ελλάδας του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου για την επίσκεψη του στην Κόρινθο. Είναι υποχρέωση μας ως νέοι να ακούμε τα προβλήματα των νέων επιχειρηματιών , οι οποίοι αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την περιοχή μας, να δραστηριοποιηθούν σε αυτήν και με την κατάρτιση τους, την εργατικότητα και την επιμονή τους, να πηγαίνουν τις επιχειρήσεις τους ένα βήμα παραπάνω.

Οι επιχειρήσεις της Κορινθίας συμβάλουν με τη σειρά τους και αυτές στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας κρατώντας την με αυτόν τον τρόπο ζωντανή. Απασχολούν εργαζόμενους από την περιοχή μας δίνοντας τους την δυνατότητα να μείνουν στον τόπο που μεγάλωσαν και αγαπούν. Οφείλουμε να τις σεβαστούμε και να τις στηρίξουμε.
Ορφέα, η πόρτα της Κορινθίας είναι πάντα ανοιχτή και ελπίζουμε σύντομα σε μια εκ νέου περιοδεία της ΟΝΝΕΔ, ώστε να επισκεφτούμε και άλλες επιχειρήσεις που δεν κατέστη δυνατό να συμπεριληφθούν στο τωρινό πρόγραμμα»

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου συνόδευσαν στην περιοδεία ο γραμματέας ΚΕ ΟΝΝΕΔ Μιχάλης Νίκας, ο υπεύθυνος περιφερειακών Οργανώσεων Φάνης Πασχάλης, ο γραμματέας ΔΑΠ -ΝΔΦΚ Κυριαζής Σωτηρίου, η υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού Ζωή Κορδού, ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού Γιώργος Λάτσης, η περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ Πελοποννήσου Βίκη Γεωργακοπούλου, ο πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Δημήτρης Σουφρίλας, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κορίνθου Αποστόλης Γεώργαρης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Βέλου-Βοχας Βορινιωτης Γιωργος, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Κορινθιας,Σάζεμπ Χαν, Νίκος Κοντογιαννης, Ανδρέας Τσοπανάκης…”

Επιμελητήριο Κορινθίας: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την “ιστορική οικογένεια Παμπούκη”

Previous article

ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ διακοπές ρεύματος που θα γίνουν τη Τρίτη 28/3

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.