ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τρεις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης

0

Τρεις υποψηφιότητες, αυτή την φορά για τα Τοπικά Συμβούλια, ανακοίνωσε ο Νίκος Σταυρέλης.

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Γεννήθηκε το 1985. Είναι παντρεμένη με δύο μικρά παιδιά. Είναι βοηθός βρεφονηπιοκόμου και απόφοιτη ΙΕΚ ΣΒΙΕ Προσχολικής αγωγής. Έχει εργαστεί σε παιδότοπους, κατασκηνώσεις, παιδικούς σταθμούς, ενώ για πλέον της διετίας απασχολήθηκε στη δομή αστέγων στην Κόρινθο με το πρόγραμμα της UNESCO. Για μικρό διάστημα εργάστηκε σε νηπιαγωγείο-δημοτικό σχολείο στη Δανία. Μιλάει τη δανέζικη γλώσσα με κρατική πιστοποίηση. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές.

Η Νατάσα θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Κορίνθου.

2.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου

Μπορεί να είναι κοντινή λήψη 1 άτομο και γένι

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κορίνθου όπου εδώ και 20 χρόνια διατηρεί κατάστημα φωτογραφικών ειδών στο κέντρο της πόλης στην οδό Περιάνδρου. Είναι παντρεμένος με την Παναγούλα Τούσουλη και έχουν 3 παιδιά. Μεγάλη αγάπη και προσφορά στο χώρο των πολεμικών τεχνών με τη κατάκτηση δύο συνεχόμενων χρόνων του πανελλήνιου πρωταθλήματος στο kick boxing. Πρώτη φορά δραστηριοποιείται σε δημοτικές εκλογές.

Ο Γιώργος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Κορίνθου.

3.ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Χρήστου

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Γεννήθηκε το 1952 στο Γαλατάκι όπου και κατοικεί με την οικογένειά του. Είναι αγρότης. Έχει διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος επί Προεδρίας Πολίτη πριν πολλά χρόνια. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος σε ανεξάρτητο συνδυασμό στο Τοπικό Γαλατακίου.

Ο Τάσος θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Γαλατακίου.

Γιώργος Πούρος: 11 έργα που είναι σε εξέλιξη – ποια είναι αυτά

Previous article

Το λιμενικό συνέλαβε ψαροντουφεκά για παράνομη αλιεία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.