ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου – Ο τετράλογος για το νερό

0

Τι αποφάσισε το ΠεΣυ Πελοποννήσου στη χθεσινή του συνεδρίαση του με τις ψήφους των παρατάξεων Τατούλη, Δέδε, Μπουντρούκα, Πετράκου, Λυμπεροπούλου και Κάτσαρη

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη χθεσινή του συνεδρίαση του με τις ψήφους των παρατάξεων Τατούλη, Δέδε, Μπουντρούκα, Πετράκου, Λυμπεροπούλου, Κάτσαρη τα εξής:

 1. «Τονίζει ότι το νερό είναι και πρέπει να παραμείνει Δημόσιο –Κοινό αγαθό. Το νερό δεν μπορεί να αποτελέσει ΠΟΤΕ «αγορά προς ρύθμιση», αλλά αποτελεί κληρονομιά που πρέπει να προστατεύεται.
  .
  Στο πλαίσιο αυτό:
  .
  Λέμε ξεκάθαρα «ΟΧΙ» στην υπαγωγή των ΔΕΥΑ, στον έλεγχο και εποπτεία, της Νέας Ρυθμιστικής Αρχής, η οποία αποτελεί Δούρειο Ίππο, για την ιδιωτικοποίηση του νερού.
  .
 2. Ταυτόχρονα, λέμε ξεκάθαρα όχι στις Αντι-Περιβαλλοντικές διατάξεις και τις νέες Πολεοδομικές-Χωροταξικές-Περιβαλλοντικές ρυθμίσεις, που παραδίδουν το Περιβάλλον βορρά στα ιδιωτικά συμφέροντα και τη κερδοσκοπία.
 3. Στηρίζουμε τον αγώνα των ΔΕΥΑ και τις διεκδικήσεις των Περιβαλλοντικών φορέων και οργανώσεων, που αντιστέκονται στην ψήφισή του.
 4. Ζητά την απόσυρση όλου του πολυνομοσχεδίου».

Παρουσίαση προγράμματος “Ακούμε τους Νέους”, του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος!

Previous article

Κατώτατος μισθός Αύξηση 67 ευρώ στις μικτές αποδοχές – Ποια επιδόματα αυξάνονται μαζί του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.