3_ΚΟΣΜΟΣ

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου των ΗΠΑ θεωρούν πως γίνονται αποστολές από εξωγήινους πολιτισμούς στη Γη

0

Αξιωματούχοι στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ υποστηρίζουν σε γραπτή ερευνητική αναφορά πως είναι πιθανό εξωγήινα μητρικά σκάφη να στέλνουν μικρά ufo στο ηλιακό μας σύστημα και τη γη, ή ακόμα και σε αποστολές παρόμοιες με εκείνες που πραγματοποιεί η NASA.

Πληθαίνουν οι αναφορές των διεθνών ΜΜΕ στα ΑΤΙΑ – «Έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα με τα UFO. Και δεν είναι τα μπαλόνια», γράφει το Politico – Την ίδια στιγμή ο διευθυντής της μονάδας UFO του Πενταγώνου και ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ συνέγραψαν έγγραφο που αναφέρει ότι «μητρικά σκάφη» εξωγήινων θα μπορούσαν να πετούν μέσω του ηλιακού μας συστήματος.

Η προσήλωση της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ στα πρόσφατα αγνώστου ιπτάμενα αντικείμενα που κατέρριψαν οι ΗΠΑ – παραβλέπει σύμφωνα με το Politico – ένα πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα με αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Politico o Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος και μηχανικός μαχητικών αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού, που προεδρεύει της Επιτροπής Ενσωμάτωσης & Επικοινωνίας UAP του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής και Αστροναυτικής: «αρχικά, τα αντικείμενα που εμφανίζονταν στα πρόσφατα αναβαθμισμένα ραντάρ μας υποθέταμε ότι ήταν σφάλματα λογισμικού. Στη συνέχεια, όμως, αρχίσαμε να συσχετίζουμε τα ευρήματα με πολλαπλά συστήματα επιτήρησης, συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων υπέρυθρης ακτινοβολίας. Αυτά που “βλεπαμε” δεν ήταν απλά μπαλόνια. Τα μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP) επιτάχυναν με ταχύτητες έως και 1 Mach, της ταχύτητας του ήχου. Μπορούσαν να κρατήσουν τη θέση τους ακίνητα παρά τους ανέμους ενώ δεν είχαν κανένα ορατό μέσο ανύψωσης, επιφάνειες ελέγχου ή πρόωσης — με άλλα λόγια τίποτα που να μοιάζει με κανονικό αεροσκάφος με φτερά, πτερύγια ή κινητήρες. Είμαι επίσημα εκπαιδευμένος μηχανικός, αλλά η τεχνολογία που επέδειξαν ξεπερνούσε αυτά που ξέρουμε».

Και πρόσθεσε: «Μετά από όσα έχουμε καταγράψει δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να υποβάλουμε μια αναφορά ασφάλειας, ελπίζοντας ότι κάτι θα μπορούσε να γίνει πριν να είναι πολύ αργά».

Σε άλλα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες ο επικεφαλής του κυβερνητικού γραφείου UFO των ΗΠΑ αναφέρει – σε έγγραφό του – ότι «μητρικά σκάφη» εξωγήινων θα μπορούσαν να πετούν μέσω του ηλιακού μας συστήματος και να στέλνουν ανιχνευτές στη Γη σε ένα νέο επιστημονικό έγγραφο. Αυτά τα σκάφη “σπόροι” διαχωρίζονται από το μητρικό σκάφος από την βαρυτική δύναμη του ηλίου ή των δυνατοτήτων κατέυθυνσής τους.

Το άρθρο έξι σελίδων, με τίτλο «Φυσικοί περιορισμοί σε μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα», συντάχθηκε από τον Δρ. Σον Κίρκπατρικ, τον διευθυντή της μονάδας UFO του Πενταγώνου και τον καθηγητή Avi Loeb πρώην πρόεδρο του τμήματος Αστρονομίας του Χάρβαρντ.

1

Το έγγραφο αναφέρει επίσης πως έχει υπάρξει ήδη επίσκεψη από κάποι διαγαλαξιακό επισκέπτη στο δικό μας ηλιακό σύστημα και αναφέρεται σε ένα εξαιρετικά γρήγορο αντικείμενο που εντοπίστηκε από το σύνολο τηλεσκοπίων Pan STARRS στην Χαβάη τον Οκτώβριο του 2017. Η τροχιά του ήταν επίσης διαφορετική από εκείνη του δικού μας ηλιακού συστήματος, κάτι που έκανε τους ερευνητές και τους επιστήμονες να πιστέψουν πως το αντικείμενο προωθούνταν ή κατευθύνονταν από “διαφορετικές” δυνάμεις.

Το αντικείμενο αυτό ονομάστικα Oumuamua, Χαβανέζικη λέξη που μεταφράζεται σε “ανιχνευτής”, και λόγω του αντικειμένου αυτού οι Loeb και Kirkpatrick υποστήριξαν πως θα μπορούσε να είναι το μητρικό σκάφος που στέλνει ufo ανιχνευτές σε διαφορετικούς πλανήτες. Ένα ακόμα αντικείμενο εντοπίστηκε τρία χρόνια αργότερα, το 2020 και ούτε αυτό είχε την ανάλογη τροχιά, οδηγώντας τους επιστήμονες να θεωρήσουν πως είναι κατασκευασμένο!

Το έγγραφο αυτό δημοσιεύθηκε στις 7 Μαρτίου, λίγο καιρό μετά την παγκόσμια συζήτηση για τα UFO λόγω των άγνωστων αντικειμένων που ονομάστηκαν μπαλόνια και τα οποία εμφανίστηκαν σε διάφορες περιοχές του πλανήτη!

ΠΗΓΗ1: NEWSBOMB.GR 
ΠΗΓΗ2: POLITICO.COM
ΠΗΓΗ3: WASHINGTONEXAMINER.COM
ΠΗΓΗ4: WEIRDO.GR

 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην Food Expo – Greece 2023

Previous article

Σήμερα Δωρεάν Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στο Κιάτο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.