ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

100% επιχορήγηση για σύνδεση καταναλωτών στο δίκτυο φυσικού αερίου σε Τρίπολη και Κόρινθο

0

Η εταιρεία διανομής Hengas προσφέρει το πρόσθετο κίνητρο της έκπτωσης 100% στα τέλη σύνδεσης για κάθε νέα σύνδεση.

Τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου έχουν πλέον οι κάτοικοι της Τρίπολης και της Κορίνθου, καθώς προκηρύχθηκε η σχετική δράση με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η εν λόγω δράση υλοποιείται στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και αφορά την επιχορήγηση των δημοτών της Τρίπολης και της Κορίνθου που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο του φυσικού αερίου που διαχειρίζεται η HENGAS για την αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της δράσης, η επιχορήγηση ανέρχεται έως 100% του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τώρα να υποβάλουν την σχετική αίτηση. Μάλιστα, η εταιρεία διανομής Hengas προσφέρει το πρόσθετο κίνητρο της έκπτωσης 100% στα τέλη σύνδεσης για κάθε νέα σύνδεση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 11.7 εκατ. ευρώ και δικαιούχος είναι η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΕΝ. Φορέας υποδοχής των αιτήσεων, ελέγχου, πιστοποίησης και καταβολής της επιχορήγησης είναι η εταιρεία διανομής φυσικού αερίου Hengas.

Πηγή: anagnostis.org

Γιώργος Δέδες: Προσλήψεις γιατρών σε όλη τη χώρα, καμία πρόσληψη στην Κορινθία

Previous article

Οι νέοι στους δρόμους… μας δείχνουν τον δρόμο! Άρθρο της Έλενας Κονομόδη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.