1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Σε αργία οι 4 υπάλληλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση της παράνομης έκδοσης διπλωμάτων στην Π.Ε. Κορινθίας

0

Σε αργία έχουν τεθεί οι 4 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Κορινθίας που εμπλέκονται στην υπόθεση της παράνομης έκδοσης διπλωμάτων ενώ την ίδια ώρα έχει μετακινηθεί το σύνολο των υπαλλήλων της συγκεκριμένης Διεύθυνσης.

Το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έκανε σύσκεψη με τους προϊσταμένους των 5 Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών καθώς και τον γενικό διευθυντή της εν λόγω υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Π. Νίκας τόνισε ότι πλέον, μετά από την υπόθεση στην Π.Ε. Κορινθίας, θα πρέπει οι υπάλληλοι των εν λόγω Διευθύνσεων να υπερβάλουν εαυτόν ώστε να αποκατασταθεί στην κοινωνία η εικόνα της συγκεκριμένης υπηρεσίας, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι όσον αφορά στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Κορινθίας έχει μετακινηθεί το σύνολο των στελεχών της, ενώ ήδη τέθηκαν σε αργία οι 4 υπάλληλοι που παραπέμπονται.

Ακόμα ζήτησε να “τρέξει” άμεσα, μέχρι τις 15 του μήνα, η τέλεια μηχανοργάνωση των πιο πάνω υπηρεσιών, σύμφωνα και με τις οδηγίες του υπουργείου, καλώντας όλες τις Διευθύνσεις να συντονίσουν τον τρόπο και τα ωράρια λειτουργίας τους.

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης συνέστησε να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή ως προς τις σχολές οδήγησης, καθώς και άμεση ενημέρωση του ιδίου προσωπικά για περιπτώσεις κατά τις οποίες πολίτες από μια Π.Ε. προσφεύγουν σε Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών άλλης Π.Ε.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας ζήτησε να υπάρξει αυστηρός έλεγχος σε όλα τα πρατήρια καυσίμων, ιδιαίτερα σε αυτά που λειτουργούν μέσα στον αστικό ιστό.

Σημειώνεται ότι ανάλογες υπηρεσιακές συσκέψεις συγκαλούνται από τον περιφερειάρχη ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για όλες τις Διευθύνσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου”, αναφέρεται από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρυκιου: Παρουσίαση δύο νέων βιβλίων της Μαργαρίτας Φρονιμάδα-Ματάτση

Previous article

Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών ο Εκπρόσωπος Τύπου ΕΦΚΑ Όμηρος Τσάπαλος απο το Ξυλόκαστρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.