ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πέτρος Τατούλης: Από πότε κ. Γ.Μαλτέζο και κ. Νίκα ο κανονισμός είναι πάνω από τις ανθρώπινες ζωές;

0

Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ.Γιάννη Μαλτέζο  και τον Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα για την πολιτική στάση ντροπής κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης ο Πέτρος Τατούλης, ο Γιώργος Δέδες, ο Θανάσης Πετράκος, ο Νίκος Γόντικας και η Δήμητρα Λυμπεροπούλου ζήτησαν πριν την έναρξη της συνεδρίασης να υπάρξει συζήτηση και να εκδοθεί απόφαση ψηφίσματος για το θέμα της τραγικής απώλειας ανθρώπινων ζωών στα Τέμπη, που οδήγησε την Χώρα μας σε Εθνικό πένθος.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας δεν έθεσε καν την πρόταση των Αντιπολιτεύσεων προς ψήφιση στο Σώμα αλλά ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν θα συζητηθεί επειδή δεν το επιτρέπει ο κανονισμός(!), παραπέμποντας τη συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση.

Καθ’όλη τη διάρκεια της απαράδεκτης συμπεριφοράς του κ. Προέδρου, ο κ.Νίκας ήταν απολύτως απών από τη συζήτηση, παρότι βρισκόταν στην αίθουσα.

Το σύνολο των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης μετά από αυτή τη χυδαιότητα και την απρέπεια που επέδειξε ο κ.Μαλτέζος με την καθοδήγηση του «άφωνου»  κ.Περιφερειάρχη, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση  εκτός από το γνωστό πολιτικό «εταίρο» του κ.Νίκα την παράταξη που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Ο κατήφορος που οδηγεί ο κ.Μαλτέζος και ο κ.Νίκας, με την ανοχή όλων των Συμβούλων της παράταξης του το θεσμικό ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου συνεχίζεται χωρίς τέλος.

Από πότε κ.Πρόεδρε ο κανονισμός είναι πάνω από τις ανθρώπινες ζωές;

 

Για την παράταξη  «Νέα Πελοπόννησος»
Ο επικεφαλής
Πέτρος Τατούλης

 

Για την παράταξη  «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»
Ο επικεφαλής
Γιώργος Δέδες

 

Για την  παράταξη «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
Ο επικεφαλής
Θανάσης Πετράκος

Δ. Πιστεύος: μετά από 13 χρόνια διοίκησης δεν έχει τοποθετήσει ράμπα για αμαξίδια ΑΜΕΑ στο Δημαρχείο

Previous article

Mεγαλύτερη συγκεντρωση αυτη την ώρα στους δρόμους στο κεντρο της Κορίνθου (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.