4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Μεθώνη: Βρέθηκε στον Ταΰγετο το αυτοκίνητο των αγνοούμενων Αμερικανών

0

Το ηλικιωμένο ζευγάρι οι David και Lucretia Robinson δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 23 Ιανουαρίου και για την αναζήτησή του έχει κινητοποιηθεί ολόκληρος μηχανισμός.

Ο 83χρονος και τη σύζυγό του, 80 ετών, εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης, του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738.  

Η κόρη ήθελε να ανοίξει τη διαθήκη

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που αναζητούν το ηλικιωμένο ζευγάρι, οι έρευνες, οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο Silver Alert και τα social media της 80χρονης Λουκρίσια, δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα που έχουν σήμερα.

«Η κυρία Ρόμπινσον δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει, είναι πολύ περισσότερο γερασμένη, δεν φοράει την περούκα της, αλλά φοράει ένα τσεμπέρι στο κεφάλι, υπάρχει καμπούρα έντονη», είχε τόνισε ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert.

Η κόρη τους, από την πρώτη στιγμή, θεώρησε πως οι γονείς της είναι νεκροί. Τώρα προσπαθεί να κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της διαθήκης, χωρίς βέβαια οι ηλικιωμένοι, με καταγωγή από τις ΗΠΑ, να θεωρούνται νεκροί από τις Αρχές.

Πηγή φωτογραφιών: in.gr, best-tv.gr

Θέατρο Περιγιαλίου: “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του”, του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία Αλέκου Ξανθάκη.

Previous article

PANICosGR: Η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών έκτακτης ανάγκης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.