ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η ιδιαίτερη παραλία της Κορινθίας με το μυστηριώδες όνομα που μοιάζει να απέδρασε από το Ιόνιο

0

Απέχει μόλις μιάμιση ώρα από Αθήνα και Ναύπλιο αντίστοιχα, πράγμα που την καθιστά εύκολα επισκέψιμη ακόμη και για μονοήμερες αποδράσεις

Βρίσκεται στο Δήμο Περαχώρας – Λουτρακίου, σε κοντινή απόσταση από την Περαχώρα. Το όνομα της μυστηριώδες: «X-Beach». Το σκηνικό στο οποίο βρίσκεται είναι επίσης μυστηριώδες αλλά και μαγευτικό.

Μυστηριώδες γιατί η συγκεκριμένη παραλία έχει όλα τα χαρακτηριστικά των παραλιών του Ιονίου, όπως το διάσημο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου. Ειδικότερα, έχει ανοιχτόχρωμα νερά, άσπρη άμμο και μικρά βότσαλα, βαθαίνει απότομα και περιβάλλεται από κάθετους βράχους, αγαπημένα χαρακτηριστικά που έκαναν δημοφιλές το διάσημο «Ναυάγιο».

Μαγευτικό γιατί με τέτοιο χρώμα νερών και τέτοιο περιβάλλον, αποτελεί ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για βουτίες στον απόλυτο παράδεισο.

Η παραλία απέχει μόλις μιάμιση ώρα από Αθήνα και Ναύπλιο αντίστοιχα, πράγμα που την καθιστά εύκολα επισκέψιμη ακόμη και για μονοήμερες αποδράσεις.

Το μόνο στοιχείο που ίσως σας δυσκολέψει είναι η πρόσβαση, καθώς αυτή γίνεται μόνο δια θαλάσσης, (όπως και στο Ναυάγιο της Ζακύνθου), λόγω των απόκρημνων, κάθετων βράχων που την περιβάλλουν.

Βιντεο: haanity

 

 

Αναβάθμιση Περιβάλλοντος και Σύνδεση Τουριστικών και Παραγωγικών Περιοχών

Previous article

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν 8 μυστηριώδη ραδιοσήματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.