ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Προς παράδοση το καλοκαίρι τα πρώτα γήπεδα στον αθλητικό πολυχώρο Κάτω Άσσου

0

Σε εξέλιξη είναι από τον Οκτώβριο του 2022 το έργο κατασκευής του νέου αθλητικού πολυχώρου στον Κάτω Άσσο. Ενός χώρου που προβλέπεται να φιλοξενήσει γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, όργανα εκγύμνασης ενηλίκων, παιδική χαρά , ένα μικρό θεατράκι, σε ένα σημείο που συγκεντρώνει δεκάδες κόσμου , παιδιά κάθε ηλικίας που πλέον θα έχουν αθλητικούς χώρους σύγχρονους, καλαίσθητους και ασφαλείς. Προβλέπεται παράλληλα δημιουργία χώρων υγιεινής και νέος φωτισμός.

Το έργο έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 18 μήνες ωστόσο το καλοκαίρι αναμένεται να είναι έτοιμα και να παραδοθούν σε χρήση τα πρώτα γήπεδα.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του εργολάβου για την πορεία των εργασιών και δεσμεύτηκε στον τοπικό Πρόεδρο κ.Βασίλη Ανδριανόπουλο πως θα υπάρξει παρέμβαση στο σημείο του χειμάρρου ώστε ο χώρος να προστατευθεί από φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν.

Το έργο μεταμορφώνει ολικά ένα σημείο που εκατοντάδες κόσμου, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προτιμά για την ξεκούραση, την άθληση και την ψυχαγωγία του και είναι μια από τις πολλές και ουσιαστικές παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στα δημοτικά διαμερίσματα, παρεμβάσεις που αποδεικνύουν στην πράξη της αρχική της δέσμευση για έναν δήμο για όλους!

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βραχοπτώσεων στην περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου (Φωτο Vas~Val)

Previous article

35 φορτηγά με ραδιενεργά απορρίμματα έφθασαν στην Παλαιόχουνη – Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη για το θέμα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.