ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ξεκίνησαν τα OPEN DAY TRAINING για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

0
Η Ακαδημία FOOTBALL CLUB ACADEMY, του Γιάννη Βασιλόπουλου στην Κόρινθο συνεργαζόμενη με το Δίκτυο Σχολών Παναθηναϊκού για το νομό Κορινθίας, άνοιξε τις πύλες της! Με την στήριξη του δήμου Κορινθίων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ξεκίνησε χθές στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου το διήμερο (20/2 & 21/2) για όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές  της Κορινθίας.
Στο στάδιο βρέθηκε και ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Κώστα Αλάσσα και Κώστα Μπατσινίλα, υπευθύνων σχολών ποδοσφαίρου και scouting αντίστοιχα του Παναθηναϊκού.
Με τη σειρά του ο Κώστας Αλάσσας χάρισε στον δήμαρχο μια μπάλα ποδοσφαίρου με υπογραφές παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ενώ υποσχέθηκε την επόμενη φορά να του φέρει και μία φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές των τωρινών παιχτών της ομάδας.
Ο δήμαρχος τους ευχαρίστησε και είπε πως θα χαρίσει τα δώρα με τη σειρά του στο γιο του που είναι θερμός φίλαθλος του Παναθηναϊκού.
Σημειώνεται ότι αυτό θα γίνεται συχνά στην Κόρινθο και οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, να γνωρίσουν καινούριους φίλους και να περάσουν όμορφα αλλά και να αξιολογηθούν από τους έμπειρους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η ισχυρή «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου!

Previous article

Τι συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης (video)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.