ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Έργα ύδρευσης και αναπλάσεων στη συνάντηση Νανόπουλου με τον Περιφερειάρχη

0
Τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, συνάντησε στην Π.Ε. Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας, με τον οποίο συζήτησαν σειρά από σημαντικά έργα του Δήμου Κορινθίων, καθώς επίκειται υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων οι οποίες θα έλθουν προς συζήτηση στην μεθεπόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Παρουσία τόσο του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, καθώς και του αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Κορινθίων Σπύρου Ζαχαριά, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Β. Νανόπουλο ότι σύντομα, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ, θα υπάρξουν προσκλήσεις για ένταξη έργων ύδρευσης και αναπλάσεων. Να αναφέρουμε πως στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, παρόντες ήταν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Τάσος Γκιολής, η εντεταλμένη για θέματα πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Κόρκα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Κορινθίας.
Ήρθε το «θηρίο» τρακτέρ
Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έγινε η κατανομή στα Τμήματα Τεχνικών Έργων των Π.Ε. των πέντε νέων γεωργικών ελκυστήρων (τρακτέρ), που παρέλαβε πρόσφατα η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ήδη η Π.Ε. Κορινθίας, καθώς και η γειτονική Αργολίδα, παρέλαβαν τα τρακτέρ, ενώ ακολουθούν και οι άλλοι νομοί. Σύντομα ξεκινά η εκπαίδευση του προσωπικού στον χειρισμό τους ώστε να αρχίσει η αξιοποίηση των σύγχρονων αυτών μηχανημάτων σε εργασίες καθαρισμού του οδικού δικτύου, όπως ανέφερε και από την Κόρινθο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ξεκινά η διαμοιρασμός των νέων σύγχρονων τρακτέρ προς τις Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Previous article

Market Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση τροφίμων – 15 ερωτήσεις και απαντήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.