ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Εμφατική η παρουσία του ΝΟΚ, με συμμετοχή σε όλα τα Χειμερινά πρωταθλήματα!

0
Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου με την λήξη και του Χειμερινού πρωταθλήματος Ανοιχτής κατηγορίας το οποίο διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, ολοκλήρωσε με το πιο εντυπωσιακό τρόπο την σειρά των χειμερινών πρωταθλημάτων!
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της πόλης μας, με αριθμούς κατέκτησε:
  • 4 Μετάλλια,
  • 56 νέα ατομικά ρεκόρ σε 63 συμμετοχές,
  • 9 παρουσίες στην κορυφαία 8άδα!
  • 14 παρουσίες στην κορυφαία 16άδα!
  • 14η θέση για την ομάδα μας στην Βαθμολογία των Παγκορασίδων Α σε όλη την Νότιο Ελλάδα!
  • 19η θέση για την ομάδα μας στην Γενική Βαθμολογία Αγοριών και Κοριτσιών Παμπ-Παγκ Α σε όλη την Νότιο Ελλάδα!

Παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα κατηγοριών και στην Ανοιχτή κατηγορία με την συμμετοχή της Μαρίας Μπουκουβάλα, η οποία μάλιστα με το νέο ατομικό ρεκόρ της στα 200 ύπτιο με 2:30,82 , πήρε πρόκριση στον μικρό τελικό στην πρώτη της συμμετοχή στους αγώνες! Στην ανοιχτή κατηγορία την περασμένη περίοδο ο ΝΟΚ πανηγύρισε το πρώτο του μετάλλιο με τον Θάνο Διαμαντίδη στα 200 πρόσθιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να λάβει μέρος λόγω των σπουδών του στην Αμερική.

Μέλη των αποστολών των πρωταθλημάτων μας και άξιοι συγχαρητηρίων ήταν οι (Αλφαβητική σειρά): Αντωνόπουλος Κων/νος, Γερουλάκη Μαριάνθη, Γερουλάκη Μαρίλια, Δασκαλόπουλος Νίκος, Δημάκης Άρης, Διαμαντίδης Χάρης, Ηλιάκης Γιώργος, Θεοδώρου Κομνινή, Κόντου Μαριάννα, Κυριαζόπουλος Αντώνης, Κυριαζόπουλος Ηλίας, Κωστάρας Ιάσων, Λοκόσης Θανάσης, Μαρτίκος Βασίλης, Μιχαλοπούλου Ελένη, Μπινιάρη Δανάη, Μπουκουβάλα Μαρία, Νόσης Χρήστος, Στρατουδάκη Μελίζα, Τσάγρη Μαρία, Τσάγρη Παυλίνα.
Η επιτυχή παρουσία του ομίλου μας δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την δουλειά των αθλητών, της διοίκησης, των προπονητών και την υποστήριξη των γονέων σε όλη των προσπάθεια μας.
.
Αρωγοί επίσης υπήρξαν ο Δήμος Κορινθίων, ο πρόεδρος του Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίωνκ. Θεμης κουτσογκιλας και ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Μαγκλάρας οι οποίοι μας εξασφάλισαν τις συνθήκες για την ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών/τριων μας.
Φυσικά θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς – υποστηρικτές μας, οι οποίοι μας βοήθησαν εμπράκτως να βελτιώσουμε τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών μας, δουλεύοντας με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. Ευχαριστούμε θερμά: AGORA REAL Estate, Μύλοι Παπαφίλη, Ntakovanos Pools Πισίνες, Τσοπανάκης Χρώματα Εργαλεία, WABI Beauty, Δικηγορικό Γραφείο Κονομόδη και Συνεργατών, Macron Store Athens North, PaperTrade, ΚΛΗΜΗΣ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε., ΚΤΕΟ Πιτσάκης, Seventy Coffee, Αγγελοπούλου Μπάρμπαρα, Nitropack, Athanasios Karachristos, Γεωπονική Τενέας
.
Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας δεν σταματούν εδώ. Όνειρό μας είναι να ακούγεται η Κόρινθος σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος (και όχι μόνο), μέσα από το ήθος και τις διακρίσεις των αθλητών/τριών μας! Συνεχίζουμε δυνατά για τα πανελλήνια πρωταθλήματα του καλοκαιριού όπου ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!!

Παραδοσιακό καρναβάλι στους πεζόδρομους της Κορίνθου – Γλέντησαν όλο το βράδυ (φωτο)

Previous article

Προς νέα ενίσχυση των σταφιδοπαραγωγών

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.