4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιο μεγάλο εθνικό έργο θα παρακολουθεί προσωπικά ο Νίκος Ταγαράς

0

Mέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Παρακολούθησης για την “επέκταση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών”, ορίστηκε ο Νίκος Ταγαράς.

Ο υφυπουργός Υποδομών παραβρέθηκε στην παρουσίαση της επιλεγείσας πρότασης για την αναβάθμιση, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του Μουσείου και σε δημόσια ανάρτησή του στα social media αναφέρει πως “το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, αποτελεί σημείο αναφοράς της Πρωτεύουσας και στεγάζει μία από τις σημαντικότερες συλλογές Προϊστορικής και Αρχαίας Ελληνικής Τέχνης παγκοσμίως.

Η αναγέννησή του, ισχυροποιεί τον δεσμό των σύγχρονων Ελλήνων με την πολιτιστική μας κληρονομιά και αναβαθμίζει τον ρόλο και την εικόνα της Χώρας μας ως κοιτίδας πολιτισμού στους διεθνείς επισκέπτες σε μία περίοδο μάλιστα που σημειώνεται ρεκόρ αφίξεων ξένων τουριστών.

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο με τις νέες παρεμβάσεις κρατά τον χαρακτήρα του και αναβαθμίζεται σε έναν χώρο που ανταποκρίνεται σε σύγχρονα πρότυπα βιωσιμότητας, συμβάλλοντας ουσιαστικά όχι μόνο στην αναγέννηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, αλλά και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σήμερα στο κέντρο της Κορίνθου θα συνεχιστεί το κορινθιακό καρναβάλι

Previous article

Ο ΑΜΟ Οφέλτης Αρχαίας Νεμέας τίμησε τον πρώτο πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Παπαϊωάννου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.