ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

️⚽️️⚽️ Πολύ δυνατό διήμερο event για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του νομού Κορινθίας ️⚽️️⚽️

0

Ώρα για αγωνιστική δράση!!!
Η στιγμή έναρξης των εκδηλώσεων στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας μας με το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού για την φετινή αγωνιστική περίοδο έρχεται!

⚽️💪🟢 Η Ακαδημία μας FOOTBALL CLUB ACADEMY περιμένει τους αθλητές της περιοχής μας, ανεξάρτητα σε ποια ακαδημία ανήκουν, να συμμετέχουν το διήμερο 20/2 & 21/2 στο Open Day Training, ώστε να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού!

⚽️🟢 Δυο ημέρες γεμάτες τεχνική, προπόνηση ,τεστ δεξιοτήτων κ αντίληψης και αρκετό παιχνίδι θα αποτελέσουν το καλύτερο έναυσμα για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να κατανοήσουν τη σωστότερη διάσταση της φιλοσοφίας που πρέπει να διέπει τους σημερινούς ποδοσφαιριστές!

⚽️🟢 Τις εκδηλώσεις της σχολής μας θα παρακολουθήσουν στελέχη του δικτύου σχολών του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας, καθώς και προς τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, για το πρόγραμμα δράσεων της φετινής χρονιάς!

☘️ Το Open Day είναι συνυφασμένο με το παιχνίδι και τη διασκέδαση, αλλά παράλληλα αποτελεί ευκαιρία για επικοινωνία, γνωριμία, αλληλεπίδραση, χαμόγελα και ανταλλαγή απόψεων!

☘️⚽☘️ Σας περιμένουμε όλους εκεί! ☘️⚽☘️

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΔΗΜ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉΣ: Δευτέρα 20/2 & Τρίτη 21/2

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 15:30 – 17:30

Ηλικιακές κατηγορίες : Κ8, Κ9, Κ10, Κ12, Κ14 

📌Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής : ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ☎️6947 941 506

Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες των 11 που κατηγορούνται για κλοπές και στην Κόρινθο

Previous article

Νίκος Σταυρέλης: «Ανταποδοτικά στους κατοίκους και το Δήμο για την Μονάδα κέντρου υπερυψηλής τάσης στο ΓΚΑ – ποταμιά Αθικίων»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.