ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Βόμβα Θ. Παπαδά στην Νεμέα – Κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος

0

Με μία γραπτή ανακοίνωση ο θεατρικός επιχειρηματίας της Νεμέας Θανάσης Παπαδάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Νεμέας, με την παράταξη “Δημοκρατική Συνεργασία Νεμέας”, δημιουργώντας νέο ενδιαφέρον στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιοχή.

Είμαι ο Θανάσης Παπαδάς και θα είμαι επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΜΕΑΣ», στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 και ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου”, αναφέρει στην επιστολή του ο ιδιοκτήτης του Green Theater και συνεχίζει:

Στο χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές θα ιεραρχήσουμε μαζί όλα τα μεγάλα προβλήματα πού βασανίζουν την περιοχή μας. Στόχος μας να αγωνιστούμε να αλλάξει η εικόνα της εγκαταλελειμμένης ΝΕΜΕΑΣ και από πόλη «φάντασμα» να γίνει «Κέντρο Πολιτισμού, Τουριστικού Προορισμού και Εμπορικής Ανάπτυξης». Έχουμε την γνώση, την θέληση και το πρόγραμμα για να πετύχουμε.

Αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι, σας καλώ σε συστράτευση στην εκλογική πορεία ευθύνης του συνδυασμού μας. Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε το παλιό και φθαρμένο μοντέλο διοίκησης του δήμου μας με στόχο την ανάδειξη της Ιστορικής και Πολιτιστικής Φυσιογνωμίας της περιοχής μας. Θα διαμορφώσουμε μαζί Αξιακά με Δικαιοσύνη και Διάλογο το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ του Συνδυασμού μας.

Αγωνιζόμαστε για να είμαστε απαλλαγμένοι από σκοπιμότητες, εξαρτήσεις και τακτικισμούς συμφερόντων. Εμείς κάνουμε την αρχή. «Ο ΠΑΓΟΣ ΕΣΠΑΣΕ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΑΡΑΧΤΗΚΕ». Απευθύνομαι με αγάπη και σεβασμό στην μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας πού βρίσκονται «εκτός των τειχών της Νεμέας», που χρόνια τώρα παρακολουθούν «σιωπηλοί» και «άφωνοι» τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας και που πρέπει σήμερα να προχωρήσουμε μαζί σε αυτή την δύσκολη εκλογική διαδρομή.

Καλώ τις νέες και τους νέους να βρεθούν πλάι μας, να ξεκινήσουμε, να δημιουργήσουμε, να προτείνουμε, να παλέψουμε, βάζοντας τις ιδέες και τον ενθουσιασμό τους στην μεγάλη εκλογική «Ιστορική Νίκη του Λαού της Νεμέας».

Σας ευχαριστώ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΑΣ
Υποψήφιος
Δήμαρχος Νεμέας

Σε 24ωρη απεργία οι δάσκαλοι στις 15 Φεβρουαρίου- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Previous article

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.