4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 1ο Δημοτικού Σχολείο Αγίων Θεοδώρων στη Νίκαια της Γαλλίας

0

Την εβδομάδα 16 έως 21 Ιανουαρίου 2023, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων συμμετείχε κατόπιν έγκρισης του σχεδίου δράσης του και επιτυχούς αξιολόγησής του από το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ERASMUS+.
Όπως αναφέρετα στην ιστοσελίδα του σχολείου: “Το σχολείο εκπροσωπήθηκε από εξαμελή ομάδα, αποτελούμενη από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Θεώνη Μαυροματίδου, την υποδιευθύντρια και καθηγήτρια Αγγλικών κ. Αναστασία Καρώνη, την καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας κ. Άννα Τζώρτζη, τη δασκάλα της Α’ κ. Ευγενία Μποζίκα και τις δασκάλες της Στ’ κ. Κατερίνα Καλύβα και κ. Αγγελίνα Κόκκαλη.
Οι εκπαιδευτικοί μετέβησαν στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου και παρακολούθησαν την επιμόρφωση με τίτλο: «Integrating Innovation and Creativity into Teaching” – “Εντάσσοντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στη διδασκαλία». Οι γνώσεις και η εμπειρία που αποκόμισαν είναι εξαιρετικής σημασίας όχι μόνο για τις ίδιες αλλά και για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας που θα επωφεληθεί όλων των καινοτόμων δράσεων στη διαδικασία της διδασκαλίας”.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από  το σημαντικό και όμορφο αυτό ταξίδι των εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων.

 

http://dim-ag-theod.kor.sch.gr/autosch/joomla15/index.php/the-news/851–…

Μεσσηνία: Silver Alert – Αγνοείται ζευγάρι ηλικιωμένων εδώ και δύο εβδομάδες

Previous article

6,2 εκατ. ευρώ για τα έργα αποχέτευσης ακαθάρτων του Λουτρακίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.