ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αν. Ταγαρά: Το πρόβλημα με το Γυμνάσιο Λεχαίου αντιμετωπίστηκε άμεσα

0

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κορινθίων Αν. Ταγαρά αναφέρει:

“Επειδή τις τελευταίες ώρες γίνονται διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κατάσταση στα σχολεία του Δήμου Κορινθίων σχετικά με το θέμα της θέρμανσής τους, ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορινθίων έχω να δηλώσω το εξής:

Σε σύνολο 13 συγκροτημάτων και σχολικών μονάδων του Δήμου μας τα 7 είχαν εφοδιαστεί με πετρέλαιο έως και τη 2α Φεβρουαρίου 2023 για τρίτη κατά σειρά φορά και τα υπόλοιπα 6 αφενός διέθεταν επαρκή αποθέματα και αφετέρου τροφοδοτήθηκαν και αυτά μέχρι την 7/2/2023 το μεσημέρι.

Επίσης σε συνεννόηση με όλους τους Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων στο Δήμο μας μετά και την προτροπή του κ. Δημάρχου παρατάθηκαν οι ώρες λειτουργίας των καυστήρων για την καλύτερη θέρμανση των σχολικών μονάδων.

Μικρό πρόβλημα με το Γυμνάσιο Λεχαίου αντιμετωπίστηκε άμεσα ήδη από χθες. Θα συνιστούσα λοιπόν, στον οποιοδήποτε να είναι πιο προσεκτικός και να φροντίζει να ενημερώνεται υπεύθυνα από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, δηλαδή τους Διευθυντές των σχολείων και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής. Επιπροσθέτως να σημειώσω ότι για αρκετά σχολεία έχουμε ήδη δεχθεί τις ευχαριστίες γονέων, καθηγητών και μαθητών για την επικρατούσα από πλευράς θέρμανσης σχετική κατάσταση”.

Πουλάνε σε πακέτο όλα τους τα ξενοδοχεία, οι Ισραηλινοί της Brown

Previous article

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου Τρίπολης στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.