ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πάτρα: Ξυλοδαρμός σε βάρος 15χρονου και η Αστυνομία… «βαριόταν να πάει»;

0

«Κινδυνεύουν τα παιδιά μας και δέχονται επίθεση στο κέντρο της Πάτρας και η Αστυνομία βαριέται να μεταβεί;» καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής.

Δεν πέρασαν παρά λίγες εβδομάδες από τότε που η «Πελοπόννησος» αναδείκνυε το ζήτημα των συμμοριών Ρομά στις πλατείες Γεωργίου, Υψηλών Αλωνίων και Ελευθερίας στην Πάτρα και μία ακόμη σοβαρή καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια, κατά τη διάρκεια του συμβάντος, επικοινώνησε με την Αστυνομία αλλά κανείς δεν έφθασε στο σημείο! Ο αξιωματικός της Αμεσης Δράσης τής είπε, ωστόσο, πως μέσα σε λίγες ημέρες έχουν καταγραφεί έξι παρόμοια περιστατικά στην πλατεία Γεωργίου.

Η Ελένη Γ. (τα πλήρη στοιχεία είναι στην διάθεση της εφημερίδας «Πελοπόννησος») μας ανέφερε: «Η ομάδα Ρομά ενοχλούσε τα πιτσιρίκια, επιτέθηκε σε 15χρονο και με κλοτσιές στο κεφάλι κόντεψαν να το σκοτώσουν. Ας έχουν μοτοσικλετιστές ΔΙΑΣ στην Πλατεία και στο κέντρο, προληπτικά. Κινδυνεύουν τα παιδιά μας και δέχονται επίθεση στο κέντρο της Πάτρας και η Αστυνομία βαριέται να μεταβεί;».

Πηγή: pelop.gr

“Όμηροι ” των παλινωδιών της κυβέρνησης οι σταφιδοπαραγωγοί, κινδυνεύουν με αφανισμό

Previous article

Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την κατάσταση στην Π.Ε. Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.