ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Καραπανάγος

0

Πριν λίγη ώρα με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Καραπανάγος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς -ήταν 31 Ιανουαρίου 2019- ανακοινώθηκε η ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης πολιτών ‘‘αλλάzουμε ΜΑΖΙ’’, του Δήμου μας.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια βαδίζουμε, αταλάντευτα, στον δρόμο της αποφασιστικότητας επιδιώκοντας, με την πολιτική μας στάση και τις τοποθετήσεις μας, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, την υλοποίηση του οράματός μας, με γνώμονα την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τις Αρχές και τις Αξίες που διέπουν την Παράταξή μας. Αφοσιωμένοι στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, για να αποκτήσει ποιότητα η ζωή των πολιτών, αλλάζουμε το πολιτικό σκηνικό, καταθέτοντας  ρεαλιστικές προτάσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη του Δήμου μας, με νέα έργα υποδομών, καθώς και στην αποτελεσματική λειτουργία του.

Τέσσερα χρόνια μετά, βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις και πιστεύουμε ακράδαντα στην επιτακτική ανάγκη αναγέννησης του πανέμορφου τόπου μας, ως ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στις νέες γενιές.

Γι΄αυτό η Παράταξή μας θα είναι παρούσα, αυτόνομη και ανεξάρτητη, με εμπειρία και ωριμότητα, στις προσεχείς κρίσιμες Δημοτικές Εκλογές, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Β. Καραπανάγο. Για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ αυτά που θεωρούνται αναχρονιστικά, παρωχημένα και οπισθοδρομικά.   

 

Λουτράκι, 31 Ιανουαρίου 2023

 

Ιωάννης Β. Καραπανάγος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
«αλλάzουμε ΜΑΖΙ» και Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: 3.490 ευρώ κατά μέσο όρο έχουν οι Κορίνθιοι στην τράπεζα – είναι οι φτωχότεροι όλων

Previous article

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Μεταγραφικές βόμβες την 12η ώρα: Στην Κόρινθο ο Μυριώτης, στον Πέλοπα ο Χουσελάς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.