ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Τάσος Μποζίκης: Μείνετε ήσυχοι έχουμε πρόοδο στην Πελοπόννησο – 2,5 χρόνια μετά υλοποιείται ένα έργο έκτακτης ανάγκης

0

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Τάσος Μποζίκης σχολιάζει την υλοποίηση του έργου της περίφραξης της διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου.

Μείνετε ήσυχοι έχουμε πρόοδο στην Πελοπόννησο ο περιφερειάρχης μετά από δυόμιση χρόνια.

Καταφέρνει να υλοποιήσει ένα έργο έκτακτης ανάγκης Την περίφραξη κατά μήκος στα πρανή της διώρυγας του Ισθμού.Πριν από δυόμισι χρόνια είχαμε ψηφίσει στην οικονομική επιτροπή προγραμματική 800.000 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση αυτού του έργου. Προλαβαίνει μέχρι και τον Ιούλιο που εκεί σταμάτουν πάσης φύσεως διεργασίες να βάλει και το σύρμα.

Μπράβο στον περιφερειάρχη που τηρεί αυστηρά το λαϊκό ρητό που λέει κάλλιο αργά παρά αργότερα!!! Και έρχομαι και ερωτώ δυόμιση ολόκληρα χρόνια μελετούσαμε το που και πως θα μπούνε τα παλούκια; Μήπως τώρα περάσουν άλλα δύο χρόνια να μελετήσουμε το πως θα μπει το σύρμα; Και να ρωτώ συνέχεια στην οικονομική επιτροπή τι γίνεται με το συγκεκριμένο έργο; Και η απάντηση ήταν έχετε υπομονή κυρίε Μποζίκη και θα δείτε απλά αυτό που βλέπουμε είναι η ολιγωρία σε όλο της το μεγαλείο της περιφερειακής αρχής Νικα!

Τις απόψεις της αφήνω σε εσάς.

Μποζίκης Τάσος
Περιφερειακός Σύμβουλος & Τακτικό Μελλος Οικονομικης Επιτροπής.
(Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο)

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 σε Πάτρα, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Previous article

Π. Νίκας: Νέες προοπτικές ιχθυοκαλλιέργειας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply