1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τομεάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού της Ν.Δ. στην Κορινθία, η Χριστίνα Οικονόμου

0

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, συστάθηκαν οι νέοι Θεματικοί Τομείς της Νέας Δημοκρατίας και ορίστηκαν ως Τομεάρχες με αρμοδιότητα την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου και την κατάρτιση προτάσεων ανά τομέα ευθύνης.

Επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Τουρισμού και Πολιτισμού στην Κορινθία αναλαμβάνει η Χριστίνα Οικονόμου.

Η κα Οικονόμου προέβη στην εξής δήλωση:

“Είναι ευθύνη και μεγάλη πρόκληση για μένα να υπηρετήσω τον νομό μας από τη θέση της Τομεάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕ8Π) Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.
Ευχαριστώ θερμά τον Γραμματέα Οργανωτικού – Αν. Γραμμ. Π.Ε. & Διευθυντή Γραφείου Προέδρου Ν.Δ., κ Στέλιο Κονταδάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας, κ. Δημήτρη Σουφρίλα και τα μέλη της Δ.Ε., για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνουν στο πρόσωπό μου.
Ο Τουρισμός συνιστά το εθνικό μας κεφάλαιο και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προβάλουμε και τον Πολιτισμό μας. Ως Οικονομολόγος, γνωρίζω καλά πως αμφότερα
μπορούν να γίνουν αναπτυξιακός μοχλός για την οικονομία της Κορινθίας, αλλά και για την ευρύτερη αναπτυξιακή μας πορεία. Στα άμεσα σχέδια μου είναι να έρθω σε επικοινωνία και να συνεργαστώ με τους Τουριστικούς και Πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας καθώς και με τα συναρμόδια Υπουργεία. Στόχος μου είναι να προβληθεί ο πλούτος μας και να συνδράμω, παράλληλα, στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν.
Ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την Κορινθία. Έχουμε μεγάλη προοπτική στους τομείς αυτούς!”

ΚΑΙΡΟΣ: Από αύριο αλλάζει ο καιρός – χιόνια στα ορεινά, βροχές στα παράλια, κρύο παντού

Previous article

Στήριξη των παραγωγών μήλων σε Κορινθία και Αρκαδία ζητεί ο Νίκας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply