ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Χρ. Δήμας: “Μαθητές και δάσκαλοι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού, έχουν ξεκινήσει μια πρωτοβουλία με σπουδαίο κοινωνικό αποτύπωμα..”

0

Μαθητές και δάσκαλοι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού, έχουν ξεκινήσει μια πρωτοβουλία τα τελευταία χρόνια με σπουδαίο κοινωνικό αποτύπωμα,όπως μας ενημερώνει ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας . Ο κος Δήμας αναφέρει ακόμη: “Χθες, παραδώσαμε τον τελευταίο και ολοκληρωμένο τόμο που εμπεριέχει Ελληνικό – Ρομανί λεξικό, αλλά και εικονογραφημένο υλικό, τα οποία επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους.

Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι η καλύτερη γνώση/χρήση της ελληνικής γλώσσας που συνεπάγεται με αποτελεσματικότερη ενσωμάτωση, βαθύτερη μάθηση και ουσιαστικότερη επικοινωνία.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς για την δραστηριότητα τους και για την κοινωνική τους ευαισθησία, στους γονείς τους που τους υποστηρίζουν και σε όλους όσους έχουν συμβάλλει και συμμετέχουν στην δράση.

Τα νέα βιβλία είναι μια ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο, κ. Τασούλα, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την Ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία.”

Γεμάτη η ΜΕΘ κορονοϊού της Κορίνθου – νοσηλεύονται 6 άτομα

Previous article

ΚΙΑΤΟ: Εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.