ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Δύο νέα γήπεδα τένις αποκτούν τα Ίσθμια

0

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή δύο νέων υπαίθριων γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων, δίπλα από το Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Γιάννης Στέφας”.

Το έργο αφορά στην κατασκευή δύο (2) υπαίθριων γηπέδων τένις με συνθετικό χλοοτάπητα στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων, σε οικόπεδο εμβαδού 13.920,75m2, που έχει ήδη κατασκευαστεί και χρησιμοποιείται γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα δύο γήπεδα διαστάσεων 23,77μ * 10,77μ το καθένα, θα κατασκευαστούν στο Νοτιοδυτικό άκρο του οικοπέδου και ο συνολικός απαραίτητος αγωνιστικός χώρος θα οριοθετηθεί με περίφραξη που πληροί τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις και αξιοποιούμε πόρους για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης και των υποδομών του Δήμου μας. Με την ολοκλήρωση του έργου θα καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων για υπαίθρια αθλητική δραστηριότητα, με ασφάλεια. Οι επενδύσεις στον αθλητισμό είναι επενδύσεις για το μέλλον της πόλης και το μέλλον των παιδιών μας».

Φλέγοντα θέματα του αγροτικού κόσμου τέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Νεμέας -ΦΩΤΟ

Previous article

Σήμερα κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.