ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Αναθεώρηση των αντικειμενικών αξιών στον Δ. Κορινθίων -Καλούνται οι πολίτες να καταθέσουν τις προτάσεις – ενστάσεις τους έως τις 11 Ιανουαρίου

0

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Δήμος Κορινθίων : “Καλούνται οι δημότες που έχουν πληγεί από τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες (απώλεια κοινωνικών παροχών όπως το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, το Οικιακό Τιμολόγιο, η μείωση του ΕΝΦΙΑ) να καταθέσουν στο δήμο Κορινθίων (τμήμα πρωτοκόλλου) έως την επόμενη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 τις ενστάσεις ή προτάσεις τους.
Ο Δήμος Κορινθίων προτίθεται να προχωρήσει σε ένσταση επί των αντικειμενικών αξιών διεκδικώντας για λογαριασμό των δημοτών του την αναθεώρηση τους και την αποκατάσταση στην παροχή των κοινωνικών παροχών που έχουν χαθεί εξαιτίας της εκτόξευσης των αξιών.
Ο Δήμος Κορινθίων, όπως και κάθε άλλος δήμος της χώρας που θέλει να προχωρήσει σε διαδικασία ένστασης μπορεί να το πράξει έως τις 20 Ιανουαρίου 2023. Ως εκ τούτου δίδεται προθεσμία υποβολής προτάσεων, ενστάσεων από τους δημότες έως τις 11 Ιανουαρίου προκειμένου να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος και να επιτευχθεί η αναθεώρηση των αντικειμενικών αξιών, όπου είναι εφικτό.”

Τένις: Θρίαμβος της Ελλάδας στον τελικό του Περθ – Πρόκριση στα ημιτελικά του United Cup

Previous article

Αναπλάσεις στην Κόρινθο: νέα πεζοδρόμια και ανακαίνιση του σταδίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.