ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση της παραλίας του Λουτρακίου

0

Σε εξέλιξη τα έργα στην παραλία

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπλαση της παραλίας του Λουτρακίου με τα πρώτα μπετά να έχουν ήδη πέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες  μέσα στις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα προχωρήσουν και θα κλείσει και άλλο μέρος της παραλίας του Λουτρακίου.

Ύστερα από πολυετείς αγώνες, πολυάριθμα εμπόδια και σύνθετα γραφειοκρατικά εμπόδια, το έργο  «Ανάπλαση Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου» προχωράει και επίσημα. Ένα σπουδαίο και σημαντικό έργο μπήκε σε εφαρμογή για να μεταμορφώσει την πόλη του Λουτρακίου.

Έπεσαν οι υπογραφές

Αξίζει να αναφερθεί ότι το έργο υπεγράφη στις 2 Ιουνιου από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας ΖΙΤΑΚΑΤ Α.Τ.Ε.Β.Ε. κ. Διονύσιο Ζαφειρόπουλο, η Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου (α’ φάση)», συνολικού προϋπολογισμού 4.140.943,73€. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutraki365.gr, η Α’ φάση της ανάπλασης, θα ξεκινήσει από το Ξενοδοχείο Seaside και θα καταλήξει στο Ξενοδοχείο Ακτή, στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου.

Η υπογραφή της Σύμβασης είχε πραγματοποιηθεί  παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Κωνσταντίνου Δήμου, του αρμόδιου υπαλλήλου κ. Ιωάννη Σπινάρη και των στελεχών της εταιρείας ΖΙΤΑΚΑΤ Α.Τ.Ε.Β.Ε..

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους μέσω του Π.Δ.Ε., μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014 – 2020».

Πηγή: loutraki365

Ψυχογιός: Στη Βουλή η άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες από την πυρκαγιά του 2020 στις κοινότητες Αθικίων, Ξυλοκέριζας, Γαλατακίου

Previous article

Μέχρι την Τρίτη συνεχίζονται οι λιακάδες – μετά χαλάει ο καιρός

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.