ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Το ράλι ιστορικών αυτοκινήτων Moreas Winter Trial σε Αργολίδα, Αρκαδία και Κορινθία

0

Το Αrgolis Classic Car Club/ AC3,& Regularity Master συνδιοργανώνουν το 2nd MOREAS WIΝTER TRIAL, Historic Regularity Rally στις 14 & 15/1/2023, αγωνιστική εκδήλωση η οποία στην πρώτη εκδοχή της άρεσε, ενθουσίασε τα 52 πληρώματα που έλαβαν μέρος και παρότρυναν τους Οργανωτές να το συνεχίσουν.

Το 1ο Regularity Rally του 2023 περιλαμβάνει νέες Ε.Δ.Α στην Αρκαδία περιφερειακά του όρους Πάρνωνα, σε γραφικές διαδρομές, υπό χειμερινές συνθήκες οι οποίες θα προσδώσουν μεγάλο ενδιαφέρον στον συναγωνισμό των πληρωμάτων.

Οι διαδρομές

Διαδρομή από την Αργολίδα, στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, Δήμο Μεγαλόπολης, Δήμο Γορτυνίας με κατάληξη της 1ης ημέρας στην γραφική Βυτίνα για διανυκτέρευση.

Την 2η ημέρα η διαδρομή της εκδήλωσης διέρχεται από χωριά του Δήμου Καλαβρύτων και τελικά εισέρχεται στην Κορινθία και τερματίζει στην κοινότητα Στυμφαλίας. Ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:30-11:00) θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Κίο Αργολίδας και η εκκίνηση θα δοθεί στις 14/01/2023 το Σάββατο 11:30.

Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 380 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους περίπου 185 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα . Oι 120 και πλέον χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/page/.

Προϋποθέσεις συμμετοχής και στόχος

Δεκτά ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1992. Δεκτά, εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτοκίνητα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1993 έως και το 2002. Επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου στις κατηγορίες (α) Regularity Μ.Ω.Τ, (β) Τouring Sport, με ιδανικό χρόνο στην ίδια διαδρομή, λιγότερες χρονομετρήσεις. (γ) Κατηγορία Τouring Classic για αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1982+facelift, σε διαδρομή 285 χλμ. με ιδανικό χρόνο, λιγότερες χρονομετρήσεις, μεγαλύτερους χρόνους, όπου επιτρέπονται μόνο μηχανικά οδόμετρα εποχής (π.χ. retrotrip, halda) ή και εφαρμογές π.χ. Gps.

Στόχος της εκδήλωσης είναι μέσω αυτής της κατηγορίας να επανέλθουν τα παλαιότερα αυτοκίνητα στις εκδηλώσεις με την ελάχιστη καταπόνηση, σε χαλαρό ρυθμό και να προσφέρουν το ανάλογο θέαμα στο πέρασμα τους. Τερματισμός : 15/01/2023, γεύμα στην Στυμφαλία και τελετή απονομής επάθλων.

Κόστος

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 180,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

  • Ασφάλεια προς τρίτους κατά την εκδήλωση
  • Αναλογία των δαπανών στα έξοδα της διοργάνωσης ,έντυπα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ.

Διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε ξενοδοχεία της Βυτίνας όπου θα ζητηθούν προσφορές.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023.

Γιατί έχουμε τόσα αγάλματα με σπασμένες μύτες;

Previous article

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νεμέας καλεί τα μέλη του σε συνέλευση -Δείτε τα θέματα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.