ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Κορινθία: Ο ‘Αι Γιάννης είπε «ναι» στο αιολικό πάρκο!

0

Μια ευκαιρία ανάπτυξης και προοπτικής είδε το Τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Δήμου Κορινθίων μιας και είπε ομόφωνα «ΝΑΙ» στην δημιουργία αιολικού πάρκου.

 «Είμαστε υπέρ των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και καλώ όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου να πούνε ναι»

ανέφερε μεταξύ άλλων ο τοπικός Πρόεδρος Γιάννης Στέφης εκφράζοντας την βούληση της τοπικής κοινωνίας.

Ακόμα ανέφερε και ένα συσσωρευμένο παράπονο ετών αν κανείς θυμηθεί το πόσοι έταξαν την δημιουργία των φυλακών υψίστης ασφαλείας στην περιοχή (επι υπουργίας Αναστάση Παπαληγούρα) αλλά οι φυλακές ουδέποτε ανεγέρθηκαν παρ ότι η τοπική κοινωνία διακαώς τις επιθυμούσε και οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.  

«Τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Είμαστε υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Συγκρατώ άλλες παλαιότερες θέσεις εδώ μέσα. Αν θέλουμε να πούμε τι κάνει ζημιά, αυτό είναι το λατομείο και όχι οι ανεμογεννήτριες. Μια χαρά είμαστε και οι άνθρωποι και τα ζώα. Βόσκουν, μεγαλώνουν, γεννάνε. Παρακαλώ όλες τις παρατάξεις να ψηφίσουν θετικά το θέμα» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο τοπικός πρόεδρος κ. Στέφης.

Το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων έχοντας ως παράδειγμα το Στεφάνι απεφάνθη θετικά 

Το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων κλήθηκε  γνωμοδοτικά να αποφανθεί και έτσι το συμβούλιο έχοντας ως παράδειγμα το Στεφάνι και το αιολικό πάρκο που εκεί έχει δημιουργηθεί χωρίς καταγεγραμμένες επιπτώσεις, απεφάνθη θετικά. «Αν κάποιος έχει στοιχεία για περιβαλλοντικές επιπτώσεις που εμείς δεν γνωρίζουμε να τα γνωστοποιήσει» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός φέρνοντας το Στεφάνι ως παράδειγμα.

Παναγιώτης Σπύρου: Απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ 

 Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σπύρου λίγη ώρα μετά την λήψη της απόφασης έκανε λόγο για απόφαση ΣΚΑΝΔΑΛΟ η οποία ήταν τυπική και ουδεμία επίπτωση δεν θα είχε στις διαδικασίες ακόμα κι αν ήταν αρνητική. Ακόμα ο κ. Σπύρου σχολίασε την τοποθέτηση του τοπικού προέδρου κ Στέφη λέγοντας “μίλησε ο επιστήμονας”. Τέλος συνεχάρη την εκπρόσωπο του ΚΚΕ που καταψήφισε.

Αύριο η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Kιάτο

Previous article

Αύριο το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς: ΠΑΣ Κόρινθος & Πανκαμαριακός στο Βέλο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.